Бен Стіллер зруйнував свій шлюб іпохондрією?

6 червня 2017, 10:19

Подейкують, багаторічний шлюб акторської пари, Бена Стіллера та Крістін Тейлор розпався через проблеми з сексом та іпохондрію 51-річного чоловіка, якою він допік свою половину.

Подолавши кілька років тому рак простати та відчайдушно боячись рецидиву, Бен дуже змінився.

Про це розказало джерело Radar Online.

"У тім, що їхній шлюб розпався, винуватий Бен", - запевнив інформатор.


"Він став іпохондриком і кожні кілька місяців готовий заприсягнутися, що рак повернувся. Він доводив свою дружину до шалу постійними скаргами та дратівливою поведінкою. У Крістін не було іншого виходу, крім як піти", - розповів співрозмовник видання.

Бен і Крістін днями оголосили про своє розлучення

Наскільки відомо джерелу, після одужання Бена їхнє з Крістін статеве життя так і не відновилося. А нещодавно Стіллер ще й зав’язав "близьку дружбу" з молодою жінкою, яку зустрів на зйомках.

"Його дружину Крістін не потішило чоловікове захоплення в середньому віці, і пара постійно сварилася на цю тему, особливо в останні місяці – бо Бен продовжував спілкуватися з подругою, стверджуючи, що він їй – лише наставник", - зазначив інформатор.

Коли ж Крістін поставила питання руба, чоловік заявив, що потребує особистого простору, і що вона не диктуватиме йому, з ким спілкуватися.

"Крістін осатаніла!", - запевнило джерело.

Як відомо, Стіллер і Тейлор прожили в шлюбі цілих 17 років. У зіркового подружжя є донька і син.

Нагадаємо, свого часу Бен зізнавався, що в його родині траплялися психічні розлади. На думку актора, сам він страждає на біполярну маніакальну депресію, через що інколи втрачає над собою контроль.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів