Ешлі Грем: Тепер самі жінки визначають, що є сексуальним

6 червня 2017, 14:34

Американська модель плюс-сайз Ешлі Грем розповіла про своє ставлення до зйомок "ню" і про те, яким є її меседж усім жінкам.

Зірка задоволена тим, як із приходом таких моделей, як вона, змінюється модна індустрія.

Про це вона говорила з Glamour.

"Майкл (Корс) якось відвів мене вбік на своєму показі і сказав: "Ми запрошуємо постійних замовників, і серед них була мати, яка сказала мені: "Спасибі за те, що додали розмаїття ваги." Її донька фігуриста, і їй сльози набігли на очі, коли вона побачила, що й вона там представлена. Це для нього (Корса) означало дуже багато, бо він дуже піклується про клієнтів", - розповіла Грем.


Ешлі, яка колись зарікалася від оголення перед камерою, тепер вже не така критична. Але є дещо, чого вона ніколи не покаже.

"Розумієте, я вважаю так: якщо це щось вульгарне, наприклад, щоби я стиснула свої груди і показувала сосок, я цього не робитиму. Коли я говорила: "Я не показую сосків і "кущика", я не думала, що мушу конкретизувати, як саме. Тож може, ви навіть зможете побачити більше сосків. Але повірте: моєї вагіни ви ніколи не побачите!", - зі сміхом пообіцяла зірка.

До слова, Грем зізналася, що не є прихильницею "бразильської" епіляції та носить "повний кущик". Зі слів моделі, єдине, на що має зважати в цьому питанні жінка – це її вподобання та вподобання її партнера.

Що на сьогоднішній день є гарним та сексуальним – визначають самі жінки. Саме вони складають 75% аудиторії Грем у Instagram.

"Тож коли хтось називає мене секс-символом, то це жінки. Ми наново визначаємо, що сексуально", - підкреслила Ешлі.

"Я - дівчина, котра чекала, коли вийде заміж, щоби зайнятися сексом зі своїм чоловіком, але яка водночас є моделлю Sports Illustrated – це збиває людей із пантелику. Але я сама встановлюю для себе стандарти. І я хочу, щоби моїм меседжем для жінок було "Робіть те, що є правильним для вас ", - сказала Грем.

Також у інтерв’ю Грем пригадала неприємні та навіть страшні епізоди з минулого. Колись у зірки був бойфренд, котрий тиснув на неї та зловживав алкоголем. Якось він навіть ганявся за Ешлі з ножем.

Коли Грем було 17, вона стала жертвою "харасменту" на зйомці. Чоловіком, який її скривдив, був асистент фотографа. Він завів дівчину в комірчину та наказав узяти до рук його пеніс. На щастя, Ешлі вдалося втекти.

Нагадаємо, раніше зірка розказувала, як у юні роки стидалася свого целюліту і вважала себе "огидною", і як її мама не дозволила їй здатися та відмовитися від мрії стати моделлю.

Фото з Instagram Glamour

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів