Бейонсе та Jay-Z облаштували вдома "пологовий" за понад $1 мільйон?

12 червня 2017, 10:40

Подейкують, американська співачка Бейонсе, котра вже з дня на день може народити двійню, таки обрала домашні пологи.

А щоби мінімізувати всі ризики, вони з чоловіком Jay-Z вгатили силу-силенну грошей в облаштування "пологового будинку" в своєму маєтку. Ця підготовка обійшлася зірковій парі в 1,27 мільйона доларів.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Як дізналося видання від сусіда Бейонсе, новонароджених двійнят готове прийняти справжнє неонатологічне відділення, із усім необхідним сучасним обладнанням та навіть інкубаторами.


Бейонсе таки наважиться на домашні пологи?

Про всяк випадок коло будинку чергуватиме швидка, готова домчати породіллю і діток до лікарні Cedars-Sinai, якщо виникнуть якісь ускладнення.

"Річ у приватності та безпеці. Незвично, щоби двійнят народжували вдома, але Бейонсе обговорила це зі своїми лікарями", - засвідчив інформатор.

За свідченням джерела, Бейонсе останнім часом уже не виходить із дому, лишивши господарювання на чоловіка.

"Бейонсе подобається мир і спокій навколо неї… У неї нуль часу на драми та плітки. Можна чекати, що так само воно й буде після того, як вона народить двійнят", - додав інформатор.

Нагадаємо, подейкують, Бейонсе хоче, щоби на пологах була присутні їхня з Jay-Z 5-річна донька Блю Айві. Але шанувальники Бейонсе підозрюють, що насправді співачка вже народила, просто поки не готова ділитися радісною новиною зі світом.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів