Джордж Клуні найняв бодігардів для новонароджених сина і доньки – ЗМІ

12 червня 2017, 14:21

Подейкують, новоспечений татусь Джордж Клуні настільки труситься над дітками, Еллою та Александром, що найняв для новонароджених малюків окремих охоронців.

Кремезні дядьки отримали завдання ні на крок не відходити від двійнят та стояти на варті навіть у дитячій кімнаті. Це обійдеться Джорджеві та Амаль у понад 318 тисяч доларів на рік.

Про це пише Radar Online з посиланням на Daily Star.

56-річний Клуні переживає за безпеку своїх новонароджених двійнят

"Джордж довго ішов до батьківства, і він не хоче ризикувати, щоби його дітям не зробили ніякої шкоди", - пояснив співрозмовник видання.


Іще 127 тисяч доларів Клуні витратить на супернадійну систему безпеки для свого маєтку. Зокрема буде встановлено "сітку" з лазерних променів, яка вкриватиме всю територію, щоби до оселі не пробрався ніхто сторонній.

Як відомо, йдеться не про можливих схиблених фанатів, які можуть переслідувати Джорджа. Акторова дружина Амаль – відомий юрист та борець за права людини, котра раніше вже отримувала погрози терористів на свою адресу.

Нагадаємо, коли Амаль завагітніла, подружжя прийняло рішення бути відповідальнішими та обережнішими, уникати поїздок до небезпечних країн.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів