"Небажані гості": Бабкіну і "Грибам" погрожують одеські радикали

14 червня 2017, 13:39

Гурт "Время и стелко", "Гриби" і співак Сергію Бабкіну та низка російських виконавців потрапили до "Списоку небажаних гостей в Одесі на найближчий період".

Перелік артистів оприлюднив активіст та колишній очільник одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко.

У своєму Facebook він опублікував перелік 10 артистів, які найближчим часом мають виступити в місті та чиї концерти можуть бути зірвані.

Туди втрапили: гурт "Время и стекло", за те, що вони отримували самовари на премії RU.TV, а також інший проект Потапа "Mozgi", котрий також регулярно гастролює по РФ.


"Время и стекло" можуть лишитися без концертів у Одесі

Серед небажаних значиться російський Dj Smash, тому що той виступав в окупованому Криму, порушивши правила перетину українського кордону. За це ж можуть зірвати одеський концерт російського репера Басти.

У списку "небажаних" опинилися росіяни Антоха МС (був в окупованому Криму у 2015 році) та гурт "Каспийский груз", що давали концерти у Керчі.

Добровільно відмовитися від виступу радикали пропонують російській поетці Ах Астаховій з тої ж причини, що її колегам по сцені.

Перелік "небажаних гостей" поповнили популярний гурт "Гриби" за тур у Росії, колектив "Победа" із солістом Андрієм Архангельським за те, що "засвітився на з'їзді "одесского землячества", а також музикант Сергій Бабкін, який був із концертами в окупованому Криму.

"Гриби" теж у списку радикалів

Нагадаємо, раніше в Одесі вже був зірваний концерт Світлани Лободи. Так само через погрози скасував свій концерт і співак Іван Дорн.

А Ірина Білик таки виступила перед одеситами, але не обійшлося без бійки між радикалами і правоохоронцями.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів