Як австралійський прем’єр Дональда Трампа пародіював. ВІДЕО

15 червня 2017, 18:00

У прем’єр-міністрі Австралії Малькольмі Тернбуллі, напевно, помер стендап-комік. Свій талант політик вирішив продемонструвати на щорічному балі для представників ЗМІ, спародіювавши президента США Дональда Трампа.

Проте цей дебют ризикує вилитися в міжнародний скандал. Адже відео, зняте на телефон, просочилося в мережу.

Тернбулл копіював жести Трампа та гуморив на тему соціологічних опитувань, пише сайт 9news.com.au.

"Дональд і я, ми перемагаємо і перемагаємо в опитуваннях. Ми так багато перемагаємо, ми перемагаємо, перемагаємо так, як досі ніколи не перемагали", - говорив Тернбулл, викликаючи захват аудиторії.


"Не в фальшивих опитуваннях (це відсилка до улюбленого виразу Трампа "фальшиві новини", який він використовує, говорячи про недружні до нього ЗМІ), не в фальшивих опитуваннях! У них ми не перемагаємо. Ми перемагаємо у справжніх опитуваннях. Розумієте, в онлайн-опитуваннях. У них так легко перемагати", - смішив прем’єр публіку.

А ще він торкнувся теми ймовірних зв’язків Трампа з російською верхівкою, додавши: "У мене є той російський хлопець… Повірте мені, це правда, це правда".

На прохання прокоментувати свій перфоменс Малькольм Тернбулл заявив, що то були "незлі кпини", і що основним об’єктом жарту був він сам, а не американський президент.

Також політик додав, що те, що відео було записано та злито в мережу, є порушенням протоколу та підривом довіри, адже зазвичай на щорічному балі зйомка не ведеться.

Як зазначає видання, стосунки Тернбулла і Трампа від самого початку президентства останнього не можна назвати дуже теплими. У січні вони не надто приємно поговорили по телефону, а коли в травні австралійський прем’єр прилетів до США, Трамп змусив його чекати себе три години.

Нагадаємо, головний конкурент Тернбулла у пародіях на Трампа – Алек Болдуїн. Він грає американського керманича в комедійному шоу.

Відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів