Кеті Перрі стала Twitter-рекордсменом, обігнавши Обаму з Бібером

17 червня 2017, 10:14

Американська співачка Кеті Перрі стала рекордсменкою в Twitter, першою з користувачів соцмережі досягнувши 100-мільйонної кількості фолловерів.

Це сталося 16-го червня, пише Time. А перед цим артистка додала собі ще більшої інтернет-популярності, провівши кількаденну YouTube-трансляцію зі свого будинку і розкривши шанувальникам багато особистого. Зокрема вона зізналася, що іноді має суїцидальні думки і що донедавна мала психологічний бар'єр щодо обіймів.

Кеті приєдналася до соцмережі в 2009-му році, і перший її твіт був про поїздку в Берлін. Відтоді вона є досить активним користувачем, у середньому видаючи по тисячі постів на рік.

У Кеті Перрі тепер 100 мільйонів підписників

Найпопулярнішим твітом Перрі поки лишається заклик до гурту One Direction, щоби вони виступили на MTV's Video Music Awards у 2012-му році. Його ретвітнули 132 тисячі разів. До слова, колектив тоді таки виступив.


"Спасибі, Twitter, за те, що завжди даєте мені можливість мати власний голос!", - відреагувала співачка на повідомлення про встановлення рекорду.

Нагадаємо, торік в одному з інтерв’ю Кеті говорила про те, що вона усвідомлює, наскільки потужним інструментом впливу сьогодні є соцмедіа. Тому вона пише в них обережно та відповідально.

Для порівняння, в Twitter чинного президента США Дональда Трампа 32,5 мільйона фолловерів, а у його попередника Барака Обами - 90,9 мільйона. У кумира дівчаток Джастіна Бібера - 96,7 мільйона, а в колеги та "заклятої подружки" Кеті, Тейлор Свіфт - 85,1 мільйона.

Фото з Twitter Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів