Представник ЛГБТ з віялом "вірусно" сфотографувався з Трампами. ФОТО

17 червня 2017, 18:12

Американець Нік Джаннопулос, який став лауреатом відзнаки "Учитель року" від штату Род-Айленд, разом із колегами побував у Білому домі та зустрівся з президентом.

Нік, який є відкритим геєм, сфотографувався з Дональдом та Меланією Трамп, і цей знімок та його пост у Facebook підірвали мережу.

Про це пише Huffington Post.

"Учитель року", який є відкритим геєм, сфотографувався з Трампами

Джаннопулос, який приніс до Білого дому елегантне віяло, а на піджака прищепив значок-веселку, описав свої враження від зустрічі з президентом.


"…Ми зайшли до Овального офісу. Чоловік сидів за столом, читав приготовані ремарки з аркуша паперу та робив коментарі щодо керівників і того, які штати він "любить" залежно від того, скільки виборчих голосів він від них отримав. Він не підвівся зі свого крісла, щоби вручити "Вчительці року" її дуже заслужену нагороду, і не дозволив їй говорити", - розповів Нік.

"Ми повернулися до кімнати Рузвельта і, один за одним, сфотографувалися з ним та його дружиною. Після короткої фотозйомки нас виставили з Західного крила назад на вулиці округу Колумбія", - поділився вчитель.

Найкращим учителям країни дозволили побачити президента, але не говорити з ним

Як пояснив Нік, досі "Вчителі року" завжди отримували нагоду кілька хвилин поговорити з президентом. І якби йому теж дали таку нагоду, він поговорив би з ним про права ЛГБТ, про легалізовану дискримінацію, якої зазнають представники секс-меншин та жорстокість і кривду, з якою вони повсякчас стикаються.

"Коли я згадуватиму , як побував у Білому домі, я не згадаю людину, яка сиділа за тим столом", - зазначив учитель.

Натомість він згадуватиме своїх колег, адже багато хто з них, перш ніж вибороти почесне звання "Вчитель року", здолав бар'єри раси, статі, іміграційного та соціоекономічного статусу, сексуальної орієнтації, мови тощо.

Нік спеціально приніс до Білого дому віяло та прикрасив себе райдужним значком

"Ми, як учителі, є тими, хто формуватиме майбутнє цієї країни. Будучи знайомим із усіма вами, я впевнений, це майбутнє буде прекрасне!", - закінчив свій пост Джаннопулос.

Нагадаємо, у лютому адміністрація Дональда Трампа скасувала так званий "туалетний закон" – дозвіл школярам-трансгендерам відвідувати вбиральні відповідно до статі, з якою вони себе ідентифікують. Цей крок викликав хвилю обурення з богу ЛГБТ-спільноти і не лише.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів