Батько Бейонсе підтвердив народження онуків та розізлив її фанів

19 червня 2017, 09:28

Подейкують, новонароджені двійнята співачки Бейонсе, хлопчик та дівчинка, поки лишаються в лікарні через певні проблеми зі здоров'ям.

Тим часом факт народження онуків уже підтвердив новоспечений дідусь, батько артистки Метью Ноулз. І фанати зірки тепер дуже на нього злі.

Про це пишуть TMZ та Vanity Fair.

Батько Бейонсе підтвердив, що вона вже народила

"Вони народилися!", - оголосив Метью в Twitter.


"Вітаю двійнят із днем народження! З любов'ю, дідусь", - картинку з таким текстом розмістив він у мікроблозі та в Instagram, де її лайкнула, зокрема, й мама Бейонсе Тіна.

Але шанувальники Бей відреагували на сенсаційну звістку зовсім не так, як очікував Ноулз. Вони вважають, що оголошувати про народження дітей - це право самої зірки, яке Метью в неї просто взяв і одібрав.

"Вони не народилися, доки Бейонсе сама нам не скаже, що вони народилися", - сваряться на батька співачки інтернет-користувачі.

"Це не по-справжньому, доки сама королева про це не оголосить", - пишуть Метью люди.

Між тим джерела, наближені до зіркової родини, повідомляють, що син і донька Бейонсе та Jay-Z народилися ще 12-го червня. Проте в малюків виникли "невеликі проблеми", через що лікарі вирішили залишити їх у лікарні на тиждень.

Породілля теж досі перебуває в лікарні, але з нею все добре.

Нагадаємо, про те, що в Бейонсе будуть хлопчик та дівчинка, Метью Ноулз вибовкав пресі ще в лютому. Як відомо, в батька та доньки непрості стосунки. У 2011-му році Бей звільнила його з посади свого менеджера. Подейкували, причина була в тім, що батько нечесно вів її справи.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів