Мішель Обама показала фітнес із подружками. ФОТО

21 червня 2017, 13:44

Колишня перша леді США Мішель Обама вже залишила Білий дім, але пропагувати здоровий образ життя не втомиться ніколи.

Вона виклала серію мотивуючих світлин у своєму Intagram та розповіла про традицію влаштовувати разом із подружками "тренувальний табір".

Мішель Обама любить постояти з подружками в планці

"Коли я жила в Білому домі, я часто влаштовувала тренувальні вікенди для моїх близьких подруг. Не мало значення, що у всіх нас у фітнесі був різний рівень. Наші тренувальні вікенди були нагадуванням про те, що, якщо ми хочемо продовжувати дбати про інших, ми спершу маємо подбати про нас самих", - поділилася 53-річна Мішель.

Отакий дівочий вікенд

"І попри те, що я більше не в Білому домі, я продовжую цю традицію і захотіла поділитися кількома фотографіями. Мої подружки були зі мною впродовж років, у різні життєві періоди – зокрема в один дуже особливий нещодавно! – і ми разом щосили стараємося лишатися здоровими. Буде це спортивний табір або прогулянка неподалік, я сподіваюся, що ви і ваша команда зможете знайти цього літа час, щоби разом бути здоровими", - дала настанову колишня перша леді.


Обама закликає займатися спортом заради здоров'я

Нагадаємо, як раніше розповідала Мішель Обама, крім занять спортом та здорового харчування обов’язковим для неї є регулярне проходження профілактичних медичних обстежень.

У Мішель та її подруг є традиція "тренувальних таборів"
Будьмо всі як Мішель!

Фото з Instagram Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів