53-річна Кортні Кокс: Я би хотіла зараз завести дитину

22 червня 2017, 13:26

Американська акторка Кортні Кокс, у якої є 13-річна донька Коко, зізналася, що дуже хотіла би мати ще одну дитину - від свого бойфренда Джонні МакДейда.

53-річна зірка "Друзів" могла би скористатися донорською яйцеклітиною.

Своєю мрією вона поділилася з журналом New Beauty.

"Я би хотіла зараз завести дитину. Хотіла б. Розумію, що це божевільно, але я би хотіла", - розповіла Кокс.


"Я маю на увазі, я могла б виносити чиюсь яйцеклітину. Може, я одна з найстарших людей, які це робили, але я би дуже хотіла, з Джонні", - додала акторка.

Кортні Кокс хотіла б народити він 40-річного коханого

Як зізналася Кокс, їй непросто примиритися з власним віком, особливо враховуючи те, що вона – публічна людина. Бо не 53 Кортні себе аж ніяк не відчуває.

"Я почуваюся на 34, тож думка, що мені не 34, здається якоюсь неприродною. Я не розумію. Я почуваюся ліпше, ніж будь-коли в моєму житті. Я зараз значно краще дбаю про себе. Але Голлівуд – цей бізнес – робить це складнішим", - зазначила вона.

Як визнає Кортні, вона дуже довго вважала, що зовнішність – це найважливіше. І так сильно старалася втримати молодість, що наробила лиха.

"Закінчується тим, що ти ідеш до лікаря, який каже: "Ви прекрасно виглядаєте, але вам би помогло трішки ін’єкцій сюди чи філлерів туди"… Ти нашаровуєш, нашаровуєш і нашаровуєш. Ти не усвідомлюєш цього, бо все відбувається поступово, доки не настане "От лайно, так не повинно виглядати". А на фотографіях усе гірше, ніж у житті", - пригадала Кокс.

Різниця в віці парі анітрохи не заважає

"Усе зміниться. Усе колись обвисне. Я намагалася зробити так, щоби не обвисло, але через це стала виглядати фальшиво. Обличчю потрібен рух, особливо коли маєш таку шкіру, як у мене. Це не зморшки – це лінії усмішки", - поділилася акторка, яка рада, що більше нічого собі не коле і виглядає собою.

Її коханий Джонні, якому 40 років, Кортні щиро підтримує. Її вік не має значення ні для нього, ні для його сім'ї.

"На зовнішню вроду він навіть не зважає. Я завжди переймалася різницею в віці, але не думаю, що вона важлива. Він цінує красу, але це глибше (за зовнішність)", - розказала Кокс.

Нагадаємо, в 2014-му році Кокс і МакДейд заручилися, в 2015-му розійшлися, а в 2016-му поновили свої стосунки. Подейкують, коренем проблем у стосунках пари була фобія Кортні. Але акторка погодилася лікуватися.

Фото з Twitter Кокс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів