Ріанна дала пораду щодо розбитого серця

23 червня 2017, 10:59

Барбадоська співачка Ріанна проявила чуйність до одного зі своїх шанувальників, котрий звернувся до неї за порадою, як пережити розрив із коханою людиною.

Зірка, чиє справжнє ім'я Робін Діана Фенті, відповіла на його коментар у Instagram.

Ріанні теж колись розбивали серце

"Привіт, Робс… коли твоє серце вперше розбилося, як ти це пережила?", - запитав артистку користувач соцмережі на ім'я Самер.

"Просто повірила в те, що те, що моє серце розбилося, було само по собі дарунком. Плач, якщо тобі це потрібно, але це не триватиме вічно! Ти знову зустрінеш кохання, і воно буде ще прекраснішим! А поки насолоджуйся всім тим, ким ти є!", - написала у відповідь Ріанна.


Як розказав Самер The Huffington Post, співачка і раніше давала йому поради, але те, що вона помогла йому зараз, у дуже тяжку хвилину, для нього надзвичайно багато означає.

Як пише видання, торік у своїй фанатській спільноті Рірі написала слова підтримки шанувальнику, який зважився на камінг-аут.

"Малий, боятися – це нормально, але значно важливіше бути тим, ким ти є. Ти – той, ким ти є, і яким складним би це не здавалося, найкраща штука в світі – це свобода і мир всередині себе! Твоя родина може не зрозуміти цього, але, на щастя, ти живеш у поколінні, яке розуміє!", - запевнила Ріанна.

Нагадаємо, нещодавно хейтери спробували зацькувати Ріанну через її зайві кіло, але впіймали облизня.

Фото з Instagram Ріанни, скріншот із соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів