Бейонсе з сестрою та Бруно Марс отримали нагороди BET Awards

26 червня 2017, 09:46

25-го червня в Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонії вручення премій BET Awards. Серед цьогорічних переможців "Чорного телебачення" – зіркові сестрички Бейонсе та Соланж.

Соланж, приймаючи нагороду "Centric Award" за кліп "Cranes in the Sky", виступила з промовою, подякувавши своєму чоловікові, синові та всім тим, хто їй допомагав.

"Я хочу подякувати Всесвітові за те, що вишикував зірки так, щоби я виборола цю нагороду", - також сказала Соланж.

Соланж Ноулз отримала нагороду

Повний список переможців є на сайті BET Awards.


Бейонсе, зокрема, здобула перемогу в таких номінаціях, як "Найкраща поп/R&B-виконавиця", "Вибір глядачів" (за композицію "Sorry"), "Альбом року" (Lemonade").

Самої співачки, котра 12-го червня народила двійню, на церемонії не було, зате вона надіслала листа, якого зачитали зі сцени.

"Спасибі, ВЕТ, за цю нагороду та за вашу неймовірну підтримку "Lemonade". Це була подорож любові, прославляння нашої культури, вшанування минулого та сповненого надії та рішучості", - зазначила Бей.

"Спасибі моїй матері, Тіні Ноулз-Лоусон за те, що вона – мій найбільший, найбільший учитель…", - цитує співачку Just Jared.

"Найкращим поп/R&B-виконавцем" став Бруно Марс. "Найкращим гуртом" - колектив Migos. Найкращими у хіп-хопі, в чоловічій та жіночій категорії, відповідно, стали Кендрік Ламар і Ремі Ма.

"Найкращий поп/R&B-виконавець" Бруно Марс

"Найкращих відео року" було обрано два: "24K Magic" Бруно Марса та "Sorry" Бейонсе.

"Гуманітарну відзнаку" дали Chance the Rapper, і він же став "Найкращим новим артистом".

Зірку "Імперії" Тараджі П. Хенсон обрали "Найкращою акторкою", а "Найкращим актором" став Махершала Алі.

"Найкращими спортсменами року" визнали Серену Вільямс і баскетболіста Стівена Каррі.

Що ж червоної, тобто сірої доріжки церемонії, по ній яскраво пройшлися Джада Пінкетт Сміт – вона була у золотій сукні, зірка "Помаранчевий – хіт сезону Даша Поланко в білому та пишна кралечка-модель Блек Чайна, котра сміливо світила сідницями.

"Золота" дружина Вілла Сміта
Даша Поланко обрала брючний костюм
Блек Чайна спробувала затьмарити Кардашян?

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів