"Надзюрила в штани": Келлі Озборн зла на кав’ярню, де її не пустили в туалет

26 червня 2017, 16:01

Схоже, британська телеведуча Келлі Озборн оголосила війну мережі кав’ярень Starbucks. В одному з нью-йоркських закладів, куди зайшла зірка, їй не дозволили скористатися туалетом.

Про це пише The Mirror.

У результаті донька Оззі Озборна впісялася. Розлючена теледіва не має наміру приховувати свій конфуз. Навпаки, вона бажає надати цьому шокуючому інцидентові якнайбільшого розголосу, тож написала про це в Twitter, поставивши тег "надзюрила в штани".

"Хай вам буде соромно, Starbucks. Я надзюрила в штани в цьому закладі, бо ваші безсоромні співробітники відмовилися дати мені скористатися туалетом, мені довелося пісяти в свої черевики", - розповіла Озборн.

Цікаво, що коментатори поділилися на два табори. Одні стали на бік Келлі, кажучи, що з боку закладу то було порушення прав людини, і що тепер Starbucks мусить оплатити Озборн нове взуття і штани. Інші ж вважають, що працівники кав'ярні просто слідували правилам, і якщо зірка так хотіла до туалету, то мала спершу щось придбати.

"Ти ж доросла, як це ти вмієш давати собі раду з пісянням? Терпиш до останньої хвилини? Сходила перед тим, як вийти з дому?", - налетіли "доброзичливці" на Озборн.

Відповіді від Starbucks поки не отримала ні Келлі, ні журналісти.

До слова, незадовго до цього Озборн виклала в своєму Instagram кумедне фото: як вона застрягла в сукні.

"Коли сукня надто велика для твого тіла, але замала для твого заду", - побідкалася Келлі, зазначивши, що вже двадцять хвилин намагається звільнитися.

Нагадаємо, торік Келлі Озборн дійшла висновку, що не Нью-Йорк є серцем світової моди, а Україна.

Фото з Twitter та Instagram Озборн

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів