"Безмозка маленька свиня" Болдуїна зізналася в коханні до нього

27 червня 2017, 12:28

21-річна дочка американських акторів Алека Болдуїна і Кім Бесінджер Айрленд згадала про напружені стосунки з татком й зізналася в коханні до нього.

Дівчина з'явилася на шоу "Spike’s One Night Only", де Алек Болдуїн грав роль президента США Дональда Трампа. Опинившись біля мікрофону, Айрленд пригадала батькові, які він обізвав її "безмозкою маленькою свинею", пише People.

Мова йде про історію 2007-го року, коли Алек зателефонував дочці, але та не взяла слухавку. Тож актор лишив голосове повідомлення, в якому назвав Айрленд "грубою, безмозкою маленькою свинею". І про це довідалися журналісти.

Та, схоже, напруженим стосункам між Алеком Болдуїном і його донечкою настав кінець.


"Привіт, мене звати Айрленд, і я - Болдуїн. Так, я є членом цієї сім'ї. Болдуїн. Я бачу тут інших Болдуїнів: деяких двоюрідних братів, дядьків... Я тут, щоб підсмажити цей великий старий окорок, який я називаю своїм батьком", - почала донька актора.

Алек і Айрленд Болдуїни

"Говорячи про свиней... Деякі з вас можуть пам'ятати мене як ту "безмозку маленьку свиню", про яку ви читали у ЗМІ. Це було десять років тому, і наші стосунки з татом нині набагато кращі. Він уже ніколи не скаже щось подібне. Тому що я під два метри зростом і я можу надрати йому д*пу", - пожартувала Айрленд.

А Алек Болдуїн у відповідь жартома кидав у доньку їжу. Проте промова дівчини закінчилася на позитивній і зворушливій ноті.

"Я знаю, що ти чув це, але знову скажу: я дуже пишаюся тим, що я - твоя донька, і дуже рада бути тут сьогодні. І безмежно люблю і обожнюю тебе", - наголосила Айрленд.

Нагадаємо, донечка Болдуїна і Бесінджер уже неодноразово показувала своє голе тіло в глянці.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів