Бойфренд Ріанни завоював її гігантським ведмедем?

30 червня 2017, 17:52

Подейкують, роман співачки Ріанни та арабського мільярдера Хассана Джаміля розпочинався дуже романтично.

Щоби підкорити серце Рірі, молодик відправив їй приватним літаком іграшкового ведмедика заввишки з саму артистку. Іграшка облетіла всю земну кулю, щоби дістатися до своїх нової власниці.

Про це повідомляє Contact Music з посиланням на The Sun.

Своїм рідним Ріанна розказала, що в неї з'явився хлопець, ще з місяць тому. Але скромно промовчала про те, що він казково багатий. Про те, що його потенційний зять – мільярдер, тато артистки Рональд Фенті взнав із соцмереж.


Ріанна розповіла своїм рідним про нового кавалера

"Вона десь із місяць тому сказала мені, що в неї новий бойфренд, але я не знав, хто він такий. Я завжди їй кажу: "Не зустрічайся з шоуменом, не зустрічайся зі спортсменом". Вони вічно зайняті, їздять туди і сюди, в них немає якісного часу, і вони гарні, тож за ними впадатимуть жінки", - поділився батьківською мудрістю Рональд.

Чоловік сподівається, що Хассан – людина більш європейська, ніж східна, і має прогресивні погляди відносно жінок. Інакше йому прийдеться з Ріанною непереливки.

"Йому доведеться застебнути пасок безпеки, вона – дівчина, яка гарує, вона дуже незалежна та амбітна. Їй ніхто не може вказувати, що робити", - попередив Фенті.

Зі слів Рональда, у серпні він чекає на доньку на фестивалі на Барбадосі та сподівається, що вона привезе з собою Джаміля.

"Родина хотіла б із ним познайомитися, і я швидше хочу онуків!", - зазначив він.

Нагадаємо, світ дізнався про стосунки Ріанни і Хассана після того, як папарацці сфотографували парочку за палкими поцілунками на іспанській віллі.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів