Схаменулися: Anacondaz заборонили в’їзд вже після концерту в Києві

3 липня 2017, 17:24

Російський гурт Anacondaz опинився у списку нев’їздних до України артистів. Щоправда, заборона почала діяти уже після того, як музиканти виступили на фестивалі у Києві 2-го липня.

Про те, що найближчі три роки Anacondaz небажані гості в Україні, повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян, пише "Радіо Свобода".

"На підставі додаткової інформації, яка з’явилася у прикордонників, на підставі додатково проведених співбесід із учасниками гурту Anacondaz під час їхнього виїзду за межі України, було ухвалене рішення про заборону їм в’їзду на наступні три роки", – пояснив Слободян.

Краще пізно, ніж ніколи? Anacondaz тепер не скоро побувають в Україні

Він також додав, що протягом останньої доби Державна прикордонна служба заборонила в’їзд до України ще сімом російським артистам. Таким чином, кількість нев’їзних російських виконавців від початку липня становить щонайменше 14 осіб.


Проте імена інших виконавців (окрім Anacondaz) яким заборонений в’їзд, у відомстві не назвали.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що російський гурт Anacondaz без перешкод виступив у Києві на фестивалі Atlas Weekend, хоча ще в 2015-му році колектив співав в окупованому Криму.

Водночас, саме за перетин кордону півострову через закриті пункти пропуску і порушення українського законодавства, на фестиваль у Києві не потрапили низка російських артистів: Найк Борзов, Дельфин і Бьянка.

Фото Instagram Anacondaz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів