Брат Кардашян публічно звинуватив екс-наречену у зрадах і показав інтимні фото

6 липня 2017, 11:12

Навколо родини Кардашян уже неодноразово виникали скандали. Цього разу справа дійшла до брата Кім Кардашян Роба.

30-річний чоловік сколихнув мережу серією постів про екс-наречену та матір своєї доньки – сексі-модель Блек Чайну. Лише за півгодини Роб опублікував 12 повідомлень у фотоблозі, які містили інтимні фото колишньої, звинувачення її у зрадах і розповідь про її пластичні операції.

І хоча сторінку Роба Кардашян видалила адміністрація Instagram, але ЗМІ встигли заскрінити скандальні повідомлення, пише Us Weekly.

Роб Кардашян і Блек Чайна поливають брудом одне одного

Спершу Роб виклав відео, яке Блек надіслала йому: "Вона пише: вітаю з 4 липня. І надсилає це відео. Краще прийди побачитися з донькою! Тобі потрібна допомога".


Також брат Кардашян показав фото нового коханця своєї колишньої.

"Цей чувак виклав ось таке фото з ліжка, в якому ми з Чайною зачали нашу дитину. з будинку, з який я плачу. Я вам потім покажу повідомлення від цього хлопця, в яких він просить зустрічі зі мною, інакше розповість якусь гидоту про Чайну пресі, щоб заробити бабла", - наголосив Роб.

"Вона повія. І так було завжди", - додав він.

На цьому чоловік не зупинився й розкрив кілька секретів Чайни. Зокрема, він розповів, як та швидко схудла після народження їхньої доньки Дрім.

"Дивувалися, як швидко вона схудла після пологів? Вона всім бреше. Я так хотів бути хорошим чоловіком, що на нашу річницю заплатив 100 тисяч доларів за операцію і був поруч з нею весь цей час. І вгадайте, що вона зробила потім? Пішла до іншого мужика!" - обурився Роб.

"Вона змогла годувати грудьми тільки 4 тижні, бо дуже хотіла пити алкоголь", - додав він.

Наостанок Кардашян зауважив, що хоче, аби його дочка, коли виросте, дізналася усю правду про матір:

"Я хочу, щоб вона знала - це не любов. Я не хочу, щоб мою доньку виховувала така мати як Чайна, яка приймає наркотики, п'є і водить мужиків в той будинок, де знаходиться моя дитина".

Водночас Блек Чайна уже встигла відповісти на звинувачення Роба. Жінка нагадала, що той фізично з неї знущався й вона не мовчатиме про побиття лише тому що він з сімейства Кардашян.

Як відомо, Роб і Блек неодноразово сварилися і мирилися. Парочка збиралася піти під вінець. Проте розбіглася ще до весілля – через місяць після народження спільної доньки Дрім.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів