Захисники тварин проголосили Рубі Роуз найсексуальнішою

7 липня 2017, 15:16

Австралійська актриса, співачка та модель Рубі Роуз отримала титул найсексуальнішої вегетаріанки за версією організації РЕТА.

Цього року "коронували" захисники тварин трьох зірок-нем'ясоїдок: окрім Рубі почесні звання отримали акторки Дженна Деван-Татум та Меггі Кью.

Про це пише сайт РЕТА.

Рубі Роуз - сексуальна і добра до тваринок

31-річна Рубі, котра вважає споживання м'яса "огидним", закликала приєднуватися до неї підписників свого Twitter, щоби разом протистояти змінам клімату. А ще вона подала хороший приклад, узявши собі тварин із притулку.


Дружина Ченнінга Татума Дженна, в образі сексуальної рептилії, свого часу знялася для однієї з кампанії РЕТА. Вона вважає, що веганом ставати варто і для здоров'я, і заради планети, і з моральних та етичних міркувань.

Дженна Деван-Татум проти вбивства екзотичних тварин заради моди

Серед претендентів на цьогорічний титул найсексуальнішого вегетаріанця були Хлоя Грейс Морец, Джессіка Ленг, Мішель Пфайффер, Хоакін Фенікс та Пітер Дінклейдж.

Як відомо, також вегетаріанцями і веганами є такі зірки, як Майлі Сайрус, Памела Андерсон і Рікі Мартін. А от зірці "Гострих козирків" Кілліану Мерфі після 15-річної перерви довелося знову почати їсти м'ясо заради ролі.

Фото з Instagram Роуз та з сайту РЕТА

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів