Мадонна відкрила лікарню імені своєї доньки. ФОТО

12 липня 2017, 12:28

Американська співачка Мадонна відкрила госпіталь у Малаві й згадала, як 8 років тому боролося за те, щоб вдочерити Мерсі Джеймс.

Днями поп-зірка в оточенні своїх прийомних дітей побувала на церемонії відкриття "Центру дитячої хірургії й інтенсивної терапії імені Мерсі Джеймс" у місті Блантайр.

Лікарню було побудовано за допомогою фонду Мадонни "Raising Malawi", повідомляє Reuters.

"Ми гарантуємо, що це буде не тільки дитяча лікарня світового класу, але і чудовий навчальний центр", - сказала співачка на офіційному відкритті лікарні.


Мадонна з дітьми допомагають Малаві

"Багато дітей і багато людей будуть врятовані. Дякую, мамо, ти бомба", - сказала Мерсі Джеймс, ім’я якої й носить госпіталь.

Як відомо, Мадонна всиновила вже чотирьох дітей з Малаві: у 2006-му році хлопчика Девіда Банду, в 2009-му – Мерсі Джеймс, а цього року близнючок Естер і Стеллу. Окрім цього у зірки є біологічні син Рокко і дочка Лурдес.

Проте на відкритті лікарні Мадж пригадала, як важко було їй подолати усю бюрократію, коли вона всиновлювала Мерсі.

Зірка віддячує країні, яка дала їй чотирьох дітей

"Це була нелегка битва. Суддя відмовив мені, тому що я нещодавно розлучилася, тож ми найняли адвокатів, поїхали до Верховного суду. Але я ніколи не здавалася, я ніколи не відмовлялася від свого наміру", - запевнила 58-річна артистка.

"Я боролася за Мерсі і виграла, ми боролися за цю лікарню і перемогли. Любов перемагає все", - додала Мадонна.

Як відомо, ще в 2009-му році, одразу після всиновлення співачкою Мерсі, з'явилися чутки, що Мадж виклала чималу суму за те, аби їй таки дозволили вдочерити. Подейкували, що "купівля" дочки обійшлася Мадонні в 20 мільйонів доларів.

Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що артистка буцімто має намір переїхати жити до Португалії заради футбольного майбутнього свого сина Девіда Банди.

Фото з Instagram Мадонні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів