Мадонна про Вітні Х'юстон і Шерон Стоун: Жахлива посередність

13 липня 2017, 15:18

Американська співачка Мадонна вважає свою вже покійну колегу Вітні Х'юстон та актрису Шерон Стоун посередністю. Вона б радше вмерла, ніж стала б на котрусь із них схожа.

Принаймні такої думки Мадж була на початку 1990-х років, про що тоді й написала у листі. Він сплив багато років по тому і тепер продається з аукціону.

Про це повідомляє Radar Online.

У 1990-х Мадонна, м'яко кажучи, не любила Х'юстон і Стоун

Послання, написане Мадонною від руки, було адресоване такому собі "Дж.". Аукціонний дім вважає, що йдеться про актора Джона Іноса, з яким артистка тоді зустрічалася. Вона бідкається йому, що її кар’єра не прогресує через її яскравість та буремність.


"Я розізлила так багато людей, що мене карають і фактично змушують сидіти тихо в куточку, поки інші, менш цікаві та захопливі люди пожинають плоди на шляху, який я проторувала", - пише в листі Мадонна.

Старий лист артистки продадуть з аукціону

"Це так однозначно засмучує, коли читаєш, що Вітні Х'юстон має музичну кар’єру, яку я би хотіла мати, а в Шерон Стоун така кінокар'єра, якої я не матиму ніколи", - скаржиться вона.

Разом із цим Мадж підкреслює, що каже так не з заздрощів, мовляв, вона "радше померла б", ніж стала Х'юстон або Стоун.

"...Вони настільки жахливо посередні, і їх завжди тримають за взірець чеснот і за таке собі мірило, щоби принижувати мене", - зазначає Мадонна.

Торги за лист розпочнуться 19-го липня в Нью-Йорку, і стартова ціна становить 1 тисячу доларів.

Нагадаємо, кілька років тому були оприлюднені фото юної Мадж, котра працювала моделлю на курсах фотографії "ню".

Фото з сайту аукціонного дому, з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів