Бейонсе й Guns N' Roses за рік збагатіли найбільше

14 липня 2017, 15:00

Американська співачка Бейонсе, котра місяць тому народила двійнят, тепер має повне право якийсь час не працювати і насолоджуватися материнством.

Адже вона очолила список зірок, чий заробітки за 2016-й рік стали найвищими. Бей поклала до своєї скарбнички 62,1 мільйона доларів та опинилася на першому місці в рейтингу Top 50 Money Makers of 2016 журналу Billboard. А от її чоловік Jay-Z до нього не потрапив узагалі.

Бейонсе в 2016-му році заробила більше за всіх

Цим результатом Бей, як відомо, головним чином завдячує своєму світовому туру "Formation", на який було продано 1,2 мільйона квитків.

На другому місці в Топ-50 опинилися монстри року Guns N' Roses, котрі заробили 42,3 мільйона. Трохи відстав від них Брюс Спрінгстін, його результат 42,2 мільйона.


Карколомний стрибок угору здійснив репер Дрейк – у попередньому рейтингу він перебував на 32-й сходинці, а в цьогорічному опинився на четвертій. А все тому, що за 2016-й рік артист заробив 37,3 мільйона доларів.

Дрейк прорвався до Топ-5

Завершує п’ятірку Адель із результатом у 37 мільйонів. Із цієї суми 28,3 мільйона зірці приніс її гастрольний тур, тим не менш, як ми знаємо, зірка сумнівається, чи поїде колись іще.

До Топ-10 також увійшли Coldplay, Джастін Бібер, Люк Брян, Каньє Вест та Кенні Чесні.

До слова, останню сходинку в п'ятидесятці посів кавер-гурт Pentatonix, який заробив 8,2 мільйона доларів, переважно завдяки стрімінгу їхніх пісень. Але не факт, що 2017-й стане для колективу теж успішним, адже нещодавно його залишив один із учасників.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів