Емілія Кларк: Ледве можу дивитися на себе на екрані

17 липня 2017, 14:58

Британська акторка Емілія Кларк зізналася, що ніколи не гуглить себе та не читає коментарів щодо себе в соцмережах, бо боїться засмутитися.

Про це вона розказала журналові Event, пише Contact Music.

"Я ніколи не дивлюся в Інтернет. У мене є правило: я себе не гуглю. Я є в соцмережах, але я не заглядаю туди, де інші люди мене тегають, бо мені це заважає. Якщо ви мене ненавидите, мені не треба того знати", - пояснила Кларк.

Емілія Кларк ніколи не шукає себе в гуглі

"Я ледве можу дивитися на себе на екрані, тож тримаю дуже велику дистанцію, а коли хтось колись скаже про мене щось дуже хороше, або станеться щось прекрасне, то хтось мені повідомить. А коли щось буде дуже погано, мабуть, моя мама мені скаже…", додала акторка.


Іще Емілія розказала про те, яким ударом для неї стала смерть батька, якого торік забрав рак. Зі слів актриси, коли його не стало, світ став для неї дуже страшним місцем.

"Це порушило мою рівновагу та змусило мене наново оцінити, хто я є. І під час цієї переоцінки я подумала: "Я, чорт забирай, жінка, і небагато нас працюють у тому середовищі, де працюю я. Я мушу бути неймовірно впевненою у тім, на що я спираюся, і мушу стати хазяйкою вибору, який приймаю", - зазначила Кларк.

Також акторка повідомила, що її героїні вже не буде в спін-оффах "Гри престолів", які планують знімати.

Нагадаємо, свого часу Емілія заявила, що хотіла б зіграти Джеймса Бонда, точніше, Джейн Бонд.

Фото з Instagram Кларк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів