Дружина Вілла Сміта зізналася в торгівлі наркотиками

20 липня 2017, 12:42

Дружина американського актора Вілла Сміта, актриса Джада Пінкетт Сміт зробила шокуюче зізнання: колись вона була наркодилером.

Про це жінка сказала в радіоінтерв'ю, присвяченому покійному реперові Тупаку Шакуру, пише Ace Showbiz.

"Це нелегко, бо я насправді не розказувала всієї історії. Одна з дуже цікавих речей, якої я раніше ніколи не розповідала, це те, що коли я вперше зустріла Пака, коли ми вперше зустрілися, я була наркодилером. Так", - поділилася Джада.

Акторка підкреслила, що жодних подробиць більше не розкриє, оскільки береже їх для своєї книги спогадів, яку якраз пише.


Дружина Вілла Сміта пройшла шлях від наркодилерства дл Голлівуду

Також Сміт зауважила, що численні плітки про те, що в неї був роман із Тупаком, пояснюються тим, що мало хто знає їхню справжню історію. Тож Джада вирішила її нарешті розказати.

"…Ось ця мила дівчинка і ось крутий хлопець, мабуть, у них роман." Ха. Це зовсім не було романом. Ішлося про виживання, і завжди між нами ішлося про виживання, розумієте, що я кажу? І про те, щоби підтримувати одне одного так, як лише ми могли одне одного підтримувати", - додала дружина Сміта.

Зі слів Джади, у минулому з нею сталося багато поганих речей, але врешті її врятував Бог. Але вона не змогла зробити це саме з Тупаком.

Як відомо, репер загинув у 1996-му, йому було 25. Його вбивство так і не розкрили.

Нагадаємо, в співачки Мадонни свого часу був роман із Шакуром. Його листи до неї нещодавно намагалися продати з аукціону, проте зірці вдалося домогтися судової заборони.

Фото з Facebook Пінкетт Сміт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів