Лідер Korn назвав суїцид фронтмена Linkin Park "боягузливим виходом"

21 липня 2017, 15:16

Поки фанати і колеги оплакують лідера Linkin Park Честера Беннінгтона, котрий 20-го липня наклав на себе руки, інший рокер розкритикував цей вчинок.

Фронтмен Korn Брайан Велч емоційно написав про друга, який вкоротив собі віку в 41 рік. Відвертий запис музикант лишив на своїй сторінці у Facebook.

"Чесно кажучи, Честер був старим другом, з яким ми багато разів зависали, і в мене є друзі, які дуже близькі з ним, але це (самогубство) справді розлютило мене! Який меседж ці хлопці можуть надіслати своїм дітям і фанатам?!" – почав Велч, певно маючи на увазі самогубство Честера та його друга Кріса Корнелла.

"Мене нудить від цього суїцидального лайна! Я боровся з депресією/психічними захворюваннями, і я намагаюся співчувати, але це важко, коли ти розлючений! Досить! Відмовлятися від своїх дітей, прихильників та життя – це боягузливий вихід!!!" – наголосів він.

Фронтмен Korn заявив, що втомився від "суїцидального лайна"

Лідер Korn додав, що на власному досвіді знає, який негативний вплив можуть мати наркотики та алкоголь. Але він воліє боротися з цим, хоч інколи й має якісь депресивні думки.

"Господи, візьми Честера до себе і, будь ласка, одного дня возз’єднай його з сім'єю і всіма нами. Будь прихильним до його дружини та дітей у цей важкий для них час", - закінчив своє послання Велч.

Нагадаємо, про самогубство лідера Linkin Park Честера Беннінгтона світ довідався 20-го липня.

Рокер, котрий й раніше зізнався, що розмірковував над тим, щоб вкоротити собі віку, повісився у власному будинку. Це трапилося за дві години до того, як у Linkin Park мала відбутися фотосесія.

А за кілька годин до суїциду лідера гурт опублікував новий кліп.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів