Шарліз Терон уперше публічно згадала, як її матір убила батька

23 липня 2017, 11:14

Американська актриса Шарліз Терон ніколи не забуде, як її мама в цілях самооборони застрелила її батька. Зірка ніколи не коментувала цього, але через 26 років після жахливої історії Шарліз таки змогла говорити про це публічно.

41-річна Терон наважилася згадати про смерть батька під час шоу Говарда Стерна, пише Us Weekly.

Як відомо, жахіття сталося, коли Шарліз було 15 років і її сім'я мешкала у Південній Африці. Одного злощасного вечора п'яний батько актриси Чарльз прийшов додому і погрожував застрелити дружину й доньку. Тож мамі актриси, Герді не залишалося нічого іншого як першою вистрелити у чоловіка, щоб захистити себе й Шарліз.

Дії жінки було визнано виправданими. А сама Терон нині згадує, що казала усім, що її батько загинув у ДТП.

"Я просто зробила вигляд, що нічого цього не сталося. Я нікому не розповідала, я не хотіла комусь розповідати. Кожного разу, коли хтось запитував у мене, я казала, що мій тато помер у автокатастрофі. Хто хотів би розповідати цю історію? Ніхто не хотів би", - зазначила акторка.

Терон із мамою

Вона також додала, що не хотіла, аби люди, довідавшись правду, жаліли її:

"Я не хотіла відчувати себе жертвою. Я багато років боролася з цим, поки не почала терапію".

Шарліз звернулася до психотерапевта лише ближче до своїх 30 років. За допомогою спеціаліста вона змирилися зі смертю батька, але не з його алкоголізмом, котрий залишив найбільший відбиток на зірці.

"Гадаю, що на моє доросле життя найбільше вплинуло те, що в мене було повсякденне життя дитини, яка мешкає в будинку з алкоголіком і щодня прокидається, не знаючи, що на неї чекатиме. Я не знала, яким буде мій день, бо це залежало від іншої людини і від того, чи нап'ється вона чи ні", - зауважила Терон.

Актриса дуже вдячна мамі за ту підтримку, яку вона надавала їй усе життя.

"У мене неймовірна мати. Вона є найбільшим натхненням у моєму житті. Її філософія була такою: "Це жахливо. Підтверджую, що це жахливо. Але тепер зроби вибір: ти збираєшься потонути, чи лишитися наплаву?".

Нагадаємо, у 2011-му році ЗМІ довідалися про деталі вбивства батька Шарліз Терон.

Прінтскрін Us Weekly

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів