Кустуріца: Я думав, що Крим завжди був Росією

24 липня 2017, 11:24

Сербський режисер і музикант Емір Кустуріца заявив, що завжди вважав Крим частиною Росії.

Артист, котрий уже давно співає дифірамби Путіну, закликав кримчан не звертати увагу на думку західних країн. Про це Кустуріца заявив під час відвідин окупованого Росією Криму, пише "Газета.ру".

"Є сили, які роз'єднують, і сили, які з'єднують. Коли Крим став Росією, я думав, що він завжди був Росією. Югославію роз'єднали - це було вигідно тим силам, які роз'єднують. Ми бачили роз'єднання Іраку, Лівії, Сирії, Румунії та, нарешті, Сербії", - сказав режисер.

Кустуріца додав, що вважає свій приїзд до Криму "частиною місії з об'єднання людей і народів".


Кустуріца вірить, що Росія захищає Крим?

"Вам треба робити те, що ви робите. Підтвердження, що ви - Росія, це ваше життя, ваша культура. Тому що ви частина великої Росії, вам не потрібно чекати на думку тих, хто знаходиться в штаті Вісконсін", - завив пафосно він.

Нагадаємо, Емір Кустуріца від самого початку агресії Росії по відношенню до України став на бік Путіна та його поплічників.

Під час анексії Криму режисер заявляв, що "Росія має захистити росіян" на півострові.

Згодом Кустуріца виступив у Криму, після чого йому закортіло дати концерт у Києві. А після того, як його приїзд до столиці України скасували, скандальний артист звинуватив київську владу у "пропаганді".

Нині ж Емір Кустуріца має "орден Дружби" від президента Росії Володимира Путіна.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів