Linkin Park у листі до Беннінгтона: Демони, які забрали тебе, завжди були частиною угоди

25 липня 2017, 10:24

Учасники рок-гурту Linkin Park написали листа до покійного лідера Честера Беннінгтона, котрий 21-го липня наклав на себе руки.

Послання музикантів з'явилося на сторінці колективу у Facebook.

"Любий Честере! Наші серця розбиті. Хвилі горя і заперечення все ще пронизують нашу сім'ю, коли ми намагаємося прийняти те, що сталося. Ти доторкнувся до стількох багатьох життів, можливо, навіть більше, ніж ти розумів", - йдеться у листі до Беннінгтона.

Його колеги з Linkin Park зазначили, що останні дні вони побачили стільки любові з усього світу:

"Талінда (дружина Честера Беннінгтона) і його сім'я цінують це і хочуть, щоб світ знав, що ти був найкращим чоловіком, сином і батьком. Сім'я ніколи не буде повною без тебе".

"Твоя відсутність залишає порожнечу, яку ніколи не можна заповнити - в кімнаті відсутній голосний, смішний, амбіційний, творчий, добрий, щедрий голос", - додали у зверненні.

Суїцид Честера Беннінгтона шокував багатьох

Музиканти упевнені, що Честер не зміг упоратися з внутрішніми демонами, котрі й забрали його. Про це йдеться у листі.

"Ми намагаємося нагадувати собі, що демони, які забрали тебе, завжди були частиною угоди. Зрештою, саме те, як ти співав про тих демонів, змусило усіх закохатися в тебе. Ти безстрашно демонстрував їх усім, тим самим зібравши нас разом і навчив нас бути більш людяними", - зазначили колеги Беннінгтона.

Наостанок вони подякували йому за пісні.

Нагадаємо, фронтмена Linkin Park Честера Беннінгтона знайшли у зашморгу в його власному будинку 21-го липня. Це сталося за кілька годин до фотосесії гурту.

Багато артистів з усього світу висловили співчуття. А лідер Korn Брайан Велч, який був другом Бенннгтона, вважає, що його самогубство - це вчинок боягуза.

Фото Facebook Linkin Park

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів