Джолі розказала глянцю, де вона плаче і чим "заразила" дітей

27 липня 2017, 10:43

Американська акторка Анджеліна Джолі розказала про хворобу, яка мало не спотворила її обличчя, про свою "ненормальну" сім'ю і про те, якими є нині її відносини з Бредом Піттом.

Кінозірка дала інтерв'ю Vanity Fair.

"Усе зіпсувалося… Не хочу використовувати це слово… Стало складно", - коротко описала вона причину краху свого шлюбу з Піттом.

"Ми піклуємося одне про одного і про нашу родину, і ми обоє працюємо заради однієї й тієї ж цілі", – запевнила Джолі.


Джолі пишається тим, якими сильними та розумними проявили в ці непрості часи її діти, особливо Захара (вона кличе її Заз), котра є "скелею" родини.

"Я дуже хвилювалася за мою матір, коли зростала – дуже. Я не хочу, щоби мої діти хвилювалися за мене. Я думаю, дуже важливо плакати у душовій, а не перед ними. Вони повинні знати, що все буде добре, навіть коли ти сама в цьому не впевнена", - поділилася актриса.

Перенісши операції з видалення молочних залоз та яєчників, а потім менопаузу, Анджеліна не лишила позаду всі свої проблеми зі здоров'ям. Зірка захворіла за параліч Белла, запалення лицьового нерву, що викликає втрату контролю над мімічними м'язами половини обличчя.

"Іноді жінки в сім'ях ставлять себе на останнє місце, поки це не позначається на їхньому здоров'ї", - зазначила Джолі, котрій вдалося подолати недугу за допомогою акупунктури.

Анджеліна розказала про зміни, які в останній рік вона помічає у своїй зовнішності – шкіра стала сухіша, сивини побільшало. Вона не знає, чи вплинула та неї так менопауза, чи пережиті випробування. Думка про те, чи може вона продовжувати вважатися секс-символом, викликає в неї сміх.

"Насправді я більше почуваюся жінкою, бо відчуваю, що я розумно підходжу до вибору, який роблю, і я ставлю на перше місце мою родину, і я відповідальна за власне життя та здоров'я. Я вважаю, це робить жінку цілісною", - підсумувала вона.

На прохання дітей актриса бере уроки кулінарії , готує сніданки та щовечора питає себе, чи впоралася вона сьогодні як прекрасна мама. Та без шалених подорожей на край світу вона теж не може.

"Не було такого, щоби я прокинулася і подумала, я хочу жити відважним життям. Я просто не можу жити інакшим. Так само, як мені не вдається зготувати запіканку. Я не можу сидіти на місці", - констатувала Енджі.

"Я дев'ять місяців намагалася бути хорошою домогосподаркою, збирати собачі какашки, мити посуд і читати на ніч книжки. І всі три справи мені вдаються дедалі краще. Але тепер мені необхідно взути чоботи і кудись поїхати", - поділилася акторка.

На думку Анджеліни, її ставленням до життя "заразилися" її діти.

"Він (Нокс) сказав: "Кому хочеться бути нормальним? Ми – не нормальні. Давайте ніколи не будемо нормальними." Спасибі – так! Ми – не нормальні. Приймімо нашу ненормальність!", - розказала вона.

Нагадаємо, раніше Бред Пітт у відвертому інтерв’ю визнав, що замість вирішувати проблеми, які виникли в його шлюбі з Джолі, він пиячив. І згодом акторові довелося усвідомити непросту істину: тих, кого любиш, треба відпускати.

Фото з Instagram Vanity Fair

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів