Посунься, кралечко: Кейт Мосс більше не найдорожча модель Британії

27 липня 2017, 11:48

Супермодель Кейт Мосс поступилася званням найбільш високооплачуваної моделі Великобританії молодшій колезі.

Цього року рейтинг найдорожчих британських красунь очолила Кара Делевінь, пише Marie Claire.

24-річна модель й актриса заробила за останні 12 місяців 8 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 10 мільйонів доларів). Такі гроші Делевінь отримала за контракти з такими гігантами моди, як Chanel, Rimmel і Puma.

 Кара Делевінь набирає обертів

Великі дивіденди Карі приносять і зйомки у кіно. Зокрема, роль у картині "Валеріан". До слова, красуня нещодавно заявила, що тепер ретельно обиратиме лише "сильні незалежні ролі".

Друге місце рейтингу посіла Розі Хантінгтон-Вітлі із 6,5 мільйонами фунтів заробітку (майже 8,5 мільйонів доларів). І це попри те, що красуня лише нещодавно народила первістка від актора Джейсона Стейтема.

43-річна Кейт Мосс цього року лише третя. Зірка подіумів зуміла збагатіти за рік на 5 мільйонів фунтів (трохи більше 6,5 мільйонів доларів).

А Кейт Мосс втрачає позиції

Видання зазначає, що на заробітки Мосс могло вплинути й те, що Кейт нещодавно покинула модельне агентство "Storm", щоб заснувати власне. Окрім цього у красуні значно менше підписників у Instagram, ніж у тих же Делевінь й Хантінгтон-Вітлі, бо вона завела фотоблог лише минулого року.

Також у цьогорічний ТОП-10 найбільш високооплачуваних моделей Великобританії потрапили Наомі Кемпбелл, Джордія Мей Джагер, Джордан Данн, Ерін О'Коннор, Лотті Мосс та лише один чоловік - Девід Ганді.

Фото Instagram Кари Делевінь та Кейт Мосс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів