Мерайя Кері роз'їлася майже до центнера?

27 липня 2017, 14:42

Американська співачка Мерайя Кері днями насмішила соцмережі своїм "лінивим" танцем на сцені.

Та насправді смішного тут мало: кажуть, зірка набрала стільки зайвої ваги, що це становить небезпеку для її здоров'я.

Про це пише Radar Online.

Вага 47-річної артистки сягнула майже 100 кілограмів. Їй складно, не те що танцювати, а й ходити, тому в динамічних номерах танцівники фактично носять її по сцені.


Зі слів інформатора видання, який побував на нещодавньому концерті Кері в Вегасі, упродовж виступу зірка мусила зробити кілька перерв.

"Вона напевно співала під фонограму, і щоразу зникала хвилин на 15 під видом того, що їй треба перевдягтися", - розказало джерело.

Соцмережами гуляють не надто добрі картинки про Мерайю

"Під час шоу вона була на 5-дюймових підборах, але за раз не могла пройти більше, ніж кілька дюймів, здавалося, її коліна гнуться під її вагою. Стояла вона чи рухалась, усі затамовували подих, боячись, що вона впаде", - додав очевидець.

Як розказало джерело, причина настільки значного набору ваги – харчування Кері. Мовляв, зірці треба хутко брати себе в руки, бо на неї вже не налазять її сценічні костюми.

Як зазначив лікар-дієтолог, із яким поспілкувалося видання, і який особисто не оглядав Мерайю, ожиріння підвищує ризик дуже багатьох хвороб. Зокрема зірці загрожує артрит, гіпертонія, діабет, захворювання серця.

Нагадаємо, в 2015-му, коли Кері переживала розрив із чоловіком Ніком Кенноном, вона дуже роз'їлася через стрес. Але потім опанувала себе і скинула 20 кіло завдяки дієті та процедурі "виморожування" жиру.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів