Джорджа Клуні визнали найсиметричнішим красенем

27 липня 2017, 17:59

Американський актор Джордж Клуні є найкрасивішим чоловіком серед світових зірок – принаймні таким його вважали б у Стародавній Греції.

Обличчя Джорджа на 91,86% вписується в золотий перетин , співвідношення, яке найбільше відповідає естетичному сприйняттю.

Про це заявив пластичний хірург Джуліан де Сілва, котрий вивчає лиця людей за допомогою спеціальної комп'ютерної програми, пише The Daily Mail.

Джордж Клуні - найкрасивіший чоловік за стародавніми канонами

На другому місці серед власників бездоганних рис обличчя опинився Бредлі Купер (91,80%), на третьому – Бред Пітт (90,51%), на четвертому - співак Гаррі Стайлс (89,63%).


До Топ-5 увійшов також Девід Бекхем – його відповідність золотому перетину програма оцінила в 88,96%. У десятці Вілл Сміт, Ідріс Ельба, Райан Гослінг, Зейн Малік та Джеймі Фокс.

Якщо ж говорити про окремі риси, то ідеальний ніс має Гослінг, очі та підборіддя – Стайлс, а з формою лиця найбільше пощастило Бекхему.

Нагадаємо, торік де Сілва в такий самий спосіб вирахував і найкрасивішу жінку. І якщо вірити його програмі, це Амбер Хьорд.

Прінтскрін з The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів