Джолі заперечує, що проводила "жорстокі" дитячі кастинги

31 липня 2017, 15:20

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі відповіла на звинувачення у тому, що вона проводила "жорстокі" дитячі прослуховування для свого фільму.

Зірка заперечує, що її кастинг серед камбоджійських дітей на роль у картині "Спочатку вони вбили мого батька", був зі злим наміром, пише ВВС.

Днями користувачів мережі обурила розповідь Джолі про те, що вона влаштовувала дітям "пастку". Акторка шукала виконавця на головну роль у своєму фільмі серед дітей з нетрів і дитячих будинків Камбоджі.

Дітлахам пропонували фактично "вкрасти" зі стола гроші, а потім відбирали їх у них. Після чого хлопці та дівчата мали пояснити, для чого вони узяли ці гроші. За словами Енджі, це була просто гра, а аж ніяк не знущання над бідними дітьми. До того ж гроші буцімто були не справжні.


"Я засмучений тим, що уявне імпровізаційна вправа, яка є реальною сценою у фільмі, сприйнята, ніби це все було по-справжньому", - сказала акторка.

Джолі пояснила як проходили кастинги дітлахів у Камбоджі

"Мета цього фільму полягає в тому, щоб привернути увагу до жахів, з якими діти стикаються під час війни та допомогти тим, хто хоче їх захисти. Припущення, що реальні гроші були забрані в дітей під час прослуховування, є помилковим і обурливим. Я дуже обурена цим", - додала вона.

Джолі запевнила, що уся знімальна команда робила усе можливе, що дітям було комфортно як під час прослуховування так і під час зйомок.

До слова, у своєму нещодавньому інтерв’ю Vanity Fair Анджеліна також розповіла про виконавицю головної ролі у своєму режисерському фільмі та про те, як дівчинка поставилася до історії з грошима.

"Срей Моч (яка була обрана на головну роль) була єдиною дитиною, яка дивилася на ці гроші дуже, дуже довго", - сказала Джолі.

"Коли вона була змушена віддати їх назад, вона була переповнена емоціями... Коли ж їй пізніше запитали, навіщо їй гроші, вона сказала, що її дідусь помер і їм не вистачає грошей на достойні похорони", - додала актриса.

Нагадаємо, днями Анджеліна Джолі розповіла дуже багато про своє життя журналістам.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів