Лайвлі про Рейнолдса: Ставлюся до нього як до подружки

31 липня 2017, 17:35

Американська акторка Блейк Лайвлі розкрила секрет свого міцного шлюбу з Райаном Рейнолдсом: вони стали друзями набагато раніше, ніж парою.

До свого чоловіка та батька своїх двох дочок Блейк ставиться мов до подружки.

Про це Лайвлі, котра знялася в червоному й чорному для Glamour, розповіла у інтерв'ю журналові, пише The Daily Mail.

"У інших стосунках, якщо щось ставалося, я дзвонила подругам чи сестрі і казала: "Агов, він отаке зробив – що мені робити?" Тоді як із ним (Райаном) ми потоваришували на два роки раніше, ніж узагалі почали зустрічатися. І я ставлюся до нього як до подружки", - пояснила акторка.


"Я говорю: "Агов, таке сталося. Це мене засмучує. Я почуваюся так-то. Що мені робити?" І він так само чинить по відношенню до мене. Ставиться до мене як до найліпшого друзяки", - додала вона.

Також Блейк розкрила один секрет Райана: коли він розказує у Twitter щось кумедне про дочок, найчастіше це просто вигадки. Як пожартувала Лайвлі, її чоловік міг би писати для таблоїду.

"Коли він каже "моя донька", він ніколи не говорить саме про неї. Це все цілком вигадані сценарії. Іноді він ділиться ними зі мною, просто щоби мене посмішити. Але я так його люблю, коли він таке пише. Тобто я більшу частину часу його люблю, але особливо в такі моменти", - вточнила Блейк.

Нагадаємо, актори одружилися в 2012-му році й виховують двох дочок: 2-річну Джеймс та 10-місячну Інес.

Фото з Instagram Glamour

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів