Меган Фокс скаламутила мережу сином-"дівчинкою". ФОТО

2 серпня 2017, 10:26

Американська акторка Меган Фокс, котра рідко показує личка своїх із Брайаном Остін Гріном дітей, зробила виняток і засвітила одразу всю родину.

Заразом кінозірка скаламутила мережу – бо її 4-річний син Ноа має довге волосся і носить сукню з принцессою Ельзою.

Меган запостила в Instagram фотографії фотографій своїх хлопців. І коментатори, звісно ж, розділилися на два табори.

"Ваша донька дуже гарна!", - в'їдливо написав один із користувачів соцмережі.


"Іще одна химерна голлівудська мама… огидно, що ви дозволяєте синові надягати сукні принцеси", - напосілися "доброзичливці" на Фокс.

Ноа в сукні, 3-річний Боді з вусами, 11-місячний Джорні з татом - Меган показала всіх своїх хлопців

"… У неї є 50 мільйонів фотографій синів, але вона обрала саме це фото, бо так робиться в Голлівуді, чим химерніше, тим прийнятніше, точнісінько як називати дітей фруктами, кольорами або напрямками", - зазначив один із підписників акторки.

Дехто припустив, що це сама Меган змушує Ноа так одягатися і навмисне не стриже. Але чимало людей стали на бік зірки.

"Зараз 2017-й рік, дайте хлопцеві жити. Якщо хоче носити костюм із Ельзою, хай так воно й буде. Меган, без жодних сумнівів, прекрасно справляється з їхнім вихованням", - підкреслив хтось із шанувальників актриси.

"Її хлопці дуже милі. Вони можуть виражати себе так, як хочуть. Вона прекрасно виховує сильних, упевнених у собі чоловіків", - наголосив інший.

Між іншим, Меган Фокс – не єдина зіркова матуся, чий син епатує широкий загал своїми сукенками та спідничками. Малий актриси Шарліз Терон, 5-річний Джексон одягається як дівчинка й часто носить косички, пише The Daily Mail.

Смаки Ноа цілком поділяє син Шарліз Терон, Джексон

Як відомо, вже кілька років не дає вщухнути обговоренням в Інтернеті донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Шайло Нувель. 11-річна дівчинка і стрижеться, і вбирається як хлоп'я.

Фото з Instagram Фокс, прінтскрін з The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів