Крістен Стюарт готова знову зустрічатися з чоловіками

3 серпня 2017, 10:15

Американська акторка Крістен Стюарт, котра нині перебуває в стосунках із моделлю Стеллою Максвелл, зовсім не виключає, що колись знову зустрічатиметься з чоловіками.

Пояснюючи це, вона вжила "харчову" метафору.

Про особисте Стюарт говорила в інтерв’ю британському Harper's Bazaar.

"Так, абсолютно. Безперечно", - відповіла Крістен на питання, чи розглядає вона в майбутньому можливість стосунків із представниками протилежної статі.


"Деякі люди не такі. Деякі люди знають, що їм до вподоби грильований сир, і вони його їстимуть щодня решту свого життя. А я хочу скуштувати все. Якщо я один раз з'їла грильованого сиру, я скажу: "Це було класно, що наступне?", - пояснила актриса.

Зірка "Сутінків", котра колись була заручена з Робом Паттінсоном, запевняє: всі її стосунки були щирі.

"Я була глибоко закохана в усіх, із ким зустрічалася. Чи ви думаєте, я це вдавала? Я завжди дійсно приймала (свою) двоїстість. І дійсно щиро вірила в неї та ніколи не почувалася заплутаною і не мучилася", - сказала Стюарт.

Крістен не відмовилася прокоментувати те, що про неї кажуть як про жінку "з виразом обличчя стервозної суки" ( "resting bitch face"). По факту вона згодна, але їй не подобається це грубе слово.

"Цілком (згодна). Насправді я не інтроверт – просто я не граю весь час, а це було б потрібно, щоби виглядати так, як, люди очікують, поводяться відомі люди", - зазначила Стюарт.

"Перепрошую, чоловікам більше не можна казати "сука". Кажіть якось інакше. Кажіть "Ти груба", кажіть "Ти сволота", будь-що. Просто сказати "О, та сука" – так не можна казати, бо мені нічого вам відповісти, немає дотепної відповіді на таке, відтак це принизливо і дорівнює… чомусь гомофобському чи расистському", - наголосила зірка.

Нагадаємо, в одному з попередніх своїх інтерв'ю Крістен пояснила, чому остерігається соцмедіа.

Фото з Instagram Harper's Bazaar UK

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів