Періс Джексон: Я людина, а не лялька для одягу

4 серпня 2017, 12:50

Єдина донька покійного поп-короля Майкла Джексона Періс не збирається вписуватися в нав’язані суспільством стандарти краси. Дівчина має намір зламати стереотипи й переконати зробити це весь світ.

А ще Періс вдячна президенту США Дональду Трампу за те, що той спонукає до революції.

Про усе це 19-річна дочка Джексона розповіла в інтерв’ю журналу i-D, на обкладинці якого з’явилася.

"Я хочу вплинути на світ моди та змінити стандарти, які медіа транслює не тільки на жінок, але й на чоловіків", - сказала дівчина, котра також активно бореться з проблемами навколишнього середовища.


Періс Джексон дала відверте інтерв'ю

Періс, якій було лише 11 років, коли вона втратила батька й занурилася в реальний світ, намагається позитивно дитинитися на життя, хоча це й доволі складно:

"Позитивність вимагає багато терпіння та внутрішньої сили, і більшість моїх постів (в Instagram), я думаю, це відображають".

На думку Джексон, наразі в світі велика проблема сприйняття свого тіла. Незважаючи на боді-позитив, котрий нині набирає обертів, деяким жінкам все одно важко примиритися з власним зображенням.

"На жаль, у світі, в якому ми живемо, майже неможливо відчувати себе комфортно цілодобово у своєму тілі. Особливо з тим, чим засоби масової інформації постійно годують нас", - зауважила Періс.

"Краса не вимірюється цифрами, симетрією, формами, розмірами, кольорами, або чимось подібним. Красу, справжню красу, слід вимірювати душею, характером, цілісністю, намірами, настроєм людини та її словами. Її поведінко. Її серцем", - упевнена вона.

Періс подякувала Трампу

Джексон, котра останнім часом багато знімається в глянці, розповіла й про свої "вади" в зовнішності.

"Я не симетрична, я не худюща, я їм бургери та безкінечну кількість піци. Я не вписуюся в розміри дизайнерського одягу. У мене з'являються шрами, розтяжки і вугрі, і в мене є целюліт. Я людина, а не лялька для одягу. Ідея, що ми всі повинні підходити під одні стандарти краси - обурлива і смішна, оскільки "досконалість" - це лише думка", - наголосила вона.

Ще Періс згадала про Трампа, як про президента, який "не поважає тебе, бо в тебе є піхва".

"Він (Трамп) завдає біль багатьом людям, але він також пробуджує нас... Від імені людей, які починають революцію, ми повинні дякувати йому за мотивацію", - зауважила дівчина.

Втім, після виходу інтерв’ю Періс обурливо написала в Twitter, що журналісти її розчарували.

"Інтро - це однозначно не те, на що я давала дозволу. Журналісти розчарували мене. У відповідях на запитання трохи були відображені мої думки, тому все одно готова поділитися матеріалом", - написала вона, маючи на увазі, що журналісти згадали про її проблем з наркотиками.

Нагадаємо, нещодавно Періс Джексон разом зі своїм хрещеним, актором Маколеєм Калкіним зробили однакові татуювання.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів