Журналісти навели докази "жорстокості" дитячих кастингів Джолі

4 серпня 2017, 14:12

Відверте інтерв’ю голлівудської актриси Анджеліни Джолі для журналу Vanity Fair вилазить їй боком. Після того, як Енджі заперечила, що проводила "жорстокі" кастинги з дітьми й що журналісти перекрутили її слова, з’явилася стенограма розмови ЗМІ з Джолі.

Vanity Fair опублікував розшифровку інтерв’ю з акторкою, аби довести, що вони без змін подали її слова про кастинг для фільму "Спершу вони вбили мого батька", пише The Associated Press.

У сумнозвісному інтерв’ю Анджеліна казала: "Ми просто увійшли (у школи для дітей у дуже бідних районах), типу як зайшли і зробили кілька кастингів з дітьми. Це не було як справжній кастинг. У нас була така наче гра… Ми казали: "Дивись, камера. Ми хочемо пограти з тобою".

"Гра була така: "Ми збираємося покласти трохи грошей на стіл. Подумай, для чого тобі потрібні ці гроші". Іноді це були гроші, іноді це було печиво. Казали потім: "Забери їх". А  тоді ми їх (дітей) "ловили". "Ми зловимо тебе, і хочемо, щоб ти спробував збрехати, що не брав цього", - наводить журнал слова Джолі зі стенограми.

Між Джолі й журналом виникла суперечка

Після розповіді актриси в інтерв’ю про кастинг, у мережі почали обурюватися з таких методів зірки. Енджі звинуватили у "жорстокому поводженні" з дітьми.

На що Джолі заявила, що засмучений тим, що уявна імпровізаційна вправа була сприйнята так, ніби це все було по-справжньому. Мовляв, журналісти вирвали її слова з контексту, а вона б не дала дітям справжніх грошей і перша б стала цьому на заваді.

Як стверджує редакція Vanity Fair, 1-го серпня до них звернувся адвокат акторки з проханням видалити абзац про кастинг й дати спростування. Журналістам запропонували написати, що діти були попереджені, що це зйомки й їм треба грати на камеру.

"Діти не обманювалися, як деякі вирішили. Всіх дітей, яки були на кастингу, було повідомлено про вигаданий аспект вправи, і поруч з ними весь час були родичі чи опікуни з неурядових організацій… Ми просимо вибачення за будь-яке непорозуміння", - саме це адвокат просив написати журналістів у спростуванні.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв'ю Джолі розповідала про те, як ховає сльози від дітей та про свої проблеми з обличчям.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів