Нікі Мінаж закрутила роман із Дрейком? ФОТО

4 серпня 2017, 18:15

Подейкують, у зірковій реперській тусовці Америки утворилася нова парочка – Нікі Мінаж і Дрейк. А ще кажуть, Ріанна, за якою артист впадав раніше, геть цьому не рада.

Про це пише Hollywood Life із посиланням на MTO.

Днями 34-річна Нікі побувала на концерті 30-річного Дрейка в одному з клубів Маямі. Після виступу вони пішли разом, і очевидці буцімто бачили, як парочка голубилася.

А за кілька днів до того зірки побували на одній вечірці, і в соцмережі потрапило фото, як вони разом кудись піднімаються сходами - ймовірно, щоби усамітнитися.


Співрозмовник видання розповів, що Дрейка завжди приваблювала Мінаж, і про це знала навіть Ріанна, в якої до репера досі є почуття.

"Їй боляче бачити його з Нікі, але вона завжди відчувала, що він на ній поведений. Їхній зв'язок Ріанну не здивував", - сказав інформатор.

"Вона точно не планує знову бути з Дрейком. Як на неї, то Нікі може забирати його собі. Вона вважає, що їм варто йти вперед і офіційно стати парою", - додав він.

У Instagram Нікі теж є знімок із тієї вечірки

Утім, прогнози іншого інсайдера щодо роману Мінаж і Дрейка все ж не райдужні.

"У минулому Нікі та Дрейк подобалися одне одному більше, ніж просто друзі, але з фліртом між ними нині майже покінчено, бо вони знають, що люди про це говоритимуть, і вони опиняться в новинах", - зазначило джерело.

Інформатор передрікає, що те, що нині відбувається між артистами, обоє використають у творчому плані, й скоро в них вийде якась пісня чи альбом.

Нагадаємо, Дрейк скоро стане татом. Принаймні на тому, що вона виношує саме його дитину, наполягає колишня порноактриса. Репер від малюка не відмовляється, але вимагає підтвердження свого батьківства.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів