Гітарист The Rolling Stones Вуд подолав рак

7 серпня 2017, 10:02

Британський рок-музикант Ронні Вуд, який у травні переніс операцію на легені, відверто розказав, що то був рак.

На щастя, лікарі виявили пухлину на дуже ранній стадії, та частину лівої легені 70-річний учасник The Rolling Stones утратив.

Про це пише The Daily Mail.

"У мене був поєдинок із невеличким раком легень. Був тиждень, коли все перебувало в підвішеному стані, й це міг би бути кінець – час прощатися. Ніколи не знаєш, що буде далі", - поділився Вуд.


Проходячи рутинне медичне обстеження перед початком гастрольного туру, Ронні попросив лікаря зробити більш глибоку перевірку. І в його легені виявили "супернову" раку.

"Як я міг упродовж 50 років палити одну цигарку за одною – і мати всі інші мої шкідливі звички – щоби щось не сталося всередині мене?", - зазначив артист, котрий покінчив із курінням за тиждень до народження своїх менших доньок, Еліс і Грейсі.

У своєму фотоблозі Ронні подякував усім за слова підтримки

Упродовж тижня Вуду робили аналізи та перевіряли, чи не поширився рак на лімфовузли. Артиста дуже підтримувала його дружина Саллі, котра потім зізналася, що це були найгірші сім днів у її житті.

"Я був готовий до поганих новин, але й мав віру в те, що все буде добре. Крім лікарів ми нікому не сказали, бо не хотіли, щоби ще хтось проходив через те пекло, через яке проходили ми. Але я вирішив, що якщо він (рак) поширився, на хіміотерапію я не піду, не колотиму цим багнетом моє тіло, - розповів Ронні.

Як зізнався Вуд, таке рішення він прийняв, зокрема, й тому, що не хотів втрачати свою копицю волосся.

Через тиждень лікарі повідомили артиста, що рак не поширився, і пухлину можна видаляти.

"Тепер зі мною все добре. Але кожні три місяці я перевірятимусь. Вони рано його впіймали. Люди повинні перевірятися. Серйозно, треба перевірятися. Мені страшенно пощастило, в мене завжди був сильний янгол-охоронець, що наглядає за мною. За правилами мене вже не мало б тут бути", - зізнався Вуд.

Тим часом земним янголом-охоронцем для музиканта є його Саллі. Зі слів рокера, переважно завдяки її впливу він уже вісім років "чистий" – не торкається наркотиків, не п’є, а тепер іще й не палить.

Нагадаємо, донечкам-двійнятам подружжя в травні виповнився рік.

Фото Instagram Ронні Вуда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів