Абрамович і Жукова розлучилися після 10 років шлюбу

7 серпня 2017, 14:55

Російський мільярдер, колишній губернатор Чукотки і власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович і його третя дружина Даша Жукова розірвали стосунки.

Про це пара, яка прожила разом 10 останніх років, повідомили у спільній заяві, яку наводить розділ видання The New York Post - Page Six.

"Після десяти років разом ми прийняли важке рішення розійтися, але ми залишаємося близькими друзями, батьками та партнерами у спільних проектах", - запевнили Абрамович і Жукова.

Абрамович і Жукова несподівано оголосили про свій розрив

"Ми прагнемо спільно виховати двох наших дітей. Ми також будемо продовжувати працювати разом як співзасновники музею сучасного мистецтва "Garage" в Москві та культурного центру "New Holland Island" у Санкт-Петербурзі", - додали вони.


Як відомо, Жукова й Абрамович зустрілися в 2005-му році. За кілька років потому пара таємно побралася. Про шлюб олігарха та молодої росіянки стало відомо лише кілька років тому.

Даша Жукова встигла народити від чоловіка-багатія двох дітей – Аарона Олександра в грудні 2009-го року та доньку Лею в квітні 2013-го.

Для Абрамовича шлюб із Жуковою був третій. Від другої дружини олігарх має п'ятеро вже дорослих дітей: дочки Анна, Софія і Аріна, сини Аркадій та Ілля.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів