Компанія DJI відчиняє двері першого фірмового магазину в Україні!

7 серпня 2017, 17:14

Аеро-салон коптерів компанії DJI біля київського Гуліверу - перший в Україні, один з найбільших у світі та найбільший у Європі, відкриється 8-го серпня, о 10 годині ранку! Запрошуємо всіх долучитися до нашого свята!

Нова локація DJI у самому центрі Києва стане мекою для гіків, поціновувачів активного способу життя, усіх тих людей, хто любить літати та знімати! У асортименті магазину представлені всі продукти компанії DJI: від квадрокоптерів аматорського рівня, таких як DJI Spark, та DJI Mavic, до професійних апаратів для аерозйомки: DJI Phantom 4, DJI Inspire 2, додаткове обладнання та аксесуари. Всю техніку можна буде оглянути власноруч та протестувати у небі!

Також тут можна буде придбати все для фото та відеозйомки: камери Zenmuse, підвіси для коптерів, ручні стабілізатори Osmo, стабілізатори для кіновиробництва Ronin, найкращий у світі шолом віртуальної реальності - DJI Goggles.

Для промислового застосування та сільського господарства представлена лінійка мультироторних дронів DJI Matrice (кінозйомка, геодезія та картографія), а також DJI Agras (сільське господарство).


DJI прагне бути лідером в розробці БПЛА, найінноваційнішою, але в той самий час близькою до споживача компанією, котра враховує всі потреби клієнта, забезпечуючи найкращий сервіс, умови для придбання, гарантійну політику, сервісне обслуговування та ремонт. А зручне розміщення фірмового магазину DJI в самому сердці столиці України підкреслює цінність кожного покупця і серйозні наміри бренду щодо українського ринку!

Для всіх відвідувачів підготовленішого дня:

  • Перші 100 відвідувачів гарантовано отримають фірмові сувеніри та знижки, а також примуть участь у розіграші нового компактного дрона DJI Spark!
  • Перші 30 покупців DJI Mavic Pro або DJI Phantom 4 Pro / Pro + отримають додатковый акумулятор у подарунок!

Для представників ЗМІ: прес-конференція, запис на тестові польоти та інші приємні бонуси. Демонстрація продуктів триватиме весь день 8 серпня, з 10-ої до 18-ої години.

Інформація про компанію:

DJI - світовий флагман, розробник та виробник беспілотних мультироторних літальних апаратів ("летючих камер"), мікроконтролерів та відеообладнання. За 11 років компанія DJI пройшла шлях від піонера з створення БПЛА до глобального лідера ринку, пропонуючи покупцям з усього світу продукцію для аматорського та професійного використання в таких напрямках діяльності як: аерозйомка, кіновиробництво, журналістика, будівництво, картографія, сільське господарство.

У 2014-му році продукція компанії увійшла до списку "10 найтехнологічніших продуктів 2014" журналу Times, а виданням The New York Times була включена до списку "Видатні високотехнологічні продукти та технології - 2014". Ідеологія компанії "Літати може кожен", визначила зручність використання та керування дронами, зробивши продукцію компанії популярною в усьому світі.

Фінансові показники:

Обіг компанії: більше $0,5 млрд, капіталізація - $10 млрд, кількість співробітників - 2800. Основні ринки збуту: США (30%), Європа (30%), Азія (30%).

Офіційний сайт: dji.com.

За додатковою інформацією звертайтесь: [email protected].

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів