Паттінсон та FKA Twigs скоро розірвуть заручини?

8 серпня 2017, 15:22

Подейкують, те, стосунки британського актора Роберта Паттінсона та його нареченої Талії Барнет самі собою зійшли нанівець, і пара скоро розлучиться.

Більше того, співачка, також відома як FKA Twigs, нещодавно буцімто натякнула на розрив заручин, показавшись у своєму Instagram без обручки.

Про це пише Hollywood Life.

"Технічно він (Роб) досі з FKA Twigs, але здається, це триватиме недовго. Колись між ними все було серйозно, але більше ні. Те, що Роб каже, що вони "так би мовити, заручені", говорить саме за себе. Їхні стосунки зійшли нанівець", - розказав інформатор.


Кеті Перрі, Роберт Паттінсон, Талія Барнет, 2015-й рік

"Роб уже відчуває себе вільним. Уже кілька місяців між ними з FKA велике відчуження та напруга. Вони справді старалися, щоби в них вийшло, але оголошення про їхній розрив чекати недовго", - зазначило джерело.

Власне, оточення Роберта ніколи не розуміло, що він знайшов у Талії. Натомість із Кеті Перрі, в товаристві якої актора днями заскочили, в них багато спільних друзів, і співачка завжди його цікавила. Проте наразі між нею та Паттінсоном лише дружба, підкреслив інформатор.

"Роберт досі заручений, а Кеті в жодному разі не зв'яжеться з тих, хто не вільний. Це не в її характері", - запевнив співрозмовник видання.

Нагадаємо, чутки про те, що між Перрі та Паттінсоном дещо відбувається, ходили ще п’ять років тому. У них повірила навіть Крістен Стюарт та посварилася з Кеті.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів