Роберт Паттінсон: Хочу, щоби мене розуміли неправильно

10 серпня 2017, 12:31

Британський актор Роберт Паттінсон запевнив, що йому байдуже до успішності його фільмів у прокаті, і якби він мав таку змогу, він узагалі б не спілкувався з публікою.

Про це Роб сказав у інтерв’ю GQ, пишуть Contact Music та The Daily Mail.

Допис, поширений GQ (@gq) Сер 9, 2017 о 5:21 PDT

Паттінсон не заперечує, що роль у "Сутінках" стала його проривом, і саме їй він завдячує тою кар’єрою, яку має зараз.  А популярність, яка тоді на нього звалилася, змусила стати асом із втеч від папарацці.

"Коли я помічав за собою "хвіст", я просто зникав. Деякий час це спрацьовувало. Вони, певно, гадали: "О, цей хлопець справжня морока." Є способи зникнути, дуже прості. Але тобі доводиться жити дуже химерним життям", - поділився Роберт.

Акторові не хочеться, щоби люди багато про нього знали. Навіть більше, він прагне, щоби вони формували в себе хибне уявлення про нього.

Допис, поширений GQ (@gq) Сер 9, 2017 о 6:31 PDT

"Я хочу, щоби мене розуміли неправильно. Люди постійно змінюються, а коли ти щось закарбовуєш у друці, люди формують свою думку та постійно створюють уявлення про те, ким, на їхню думку, ти є", - пояснив Роб, який старанно боронить від широкого загалу своє особисте життя.

Прес-тури на підтримку нових фільмів "технічно" є частиною його роботи, але Паттінсон не приховує, що вони йому завжди погано вдавалися.

"Ніколи не хвилювався через те, чи подивиться хтось цей фільм. Якби я міг мовчати, я б мовчав", - зазначив Роберт.

Допис, поширений GQ (@gq) Сер 9, 2017 о 11:06 PDT

"Мені навіть узагалі все одно, чи вони (фільми) приносять гроші. В буквальному сенсі. Адже я можу знятися в наступному", - сказав актор.

Нагадаємо, саме надмірна увага публіки та публічність їхнього роману стала причиною краху стосунків Паттінсона з Крістен Стюарт. Між іншим, подейкують, скоро Роб лишиться й без нареченої, FKA Twigs.

Фото з Instagram GQ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів