Пінк розказала, як кинула наркотики та як покарає свого чоловіка

11 серпня 2017, 15:47

Американська співачка Пінк розповіла, як відмовилася від наркотиків та цигарок. А ще зірка розказала в радіошоу, як вона помститься своєму чоловікові Кері Гарту, коли вони посваряться.

Зі слів Пінк, у якийсь момент їй довелося вибирати, цигарки або голос. Про це пише Contact Music.

Як жартує артистка, якщо до відмови від нікотину вона звучала як бабця з "Золотих дівчат", то тепер – як Елвін із "Елвіна та бурундуків".

Підлітком же Пінк мала значно небезпечніші шкідливі звички: вживала екстазі, кислоту і метамфетамін. І в 15 років у неї сталося передозування.


"Це було не до такого ступеня, щоби я потрапила до лікарні, проте я пригадую, як уранці вставала з підлоги – і це був останній раз, коли я торкалася наркотиків. Також того для діджей запропонував мені заспівати в вечір хіп-хопу. Його єдиним попередженням було, що мені не можна вживати наркотики, тож я більше і не вживала", - пригадала співачка.

"Я така – коли щось вирішую, то все", - додала вона.

Пінк більше не палить

Нині Пінк – матуся двох дітей, яких ростить разом із чоловіком Кері Гартом. Якщо вони посваряться, сувора зірка перестане з ним розмовляти та змінить номер свого телефону. А колись навіть різала Кері шини, пише The Daily Mail.

"(Коли ми посваримось), я зміню номер телефона. Я вже давно не різала шини… Зараз це радше мовчання або, може, зміню мій номер телефона", - попередила співачка.

"Маючи дітей, це складніше, коли тобі треба вирішити, хто кого забиратиме, важко змінити твій номер телефону", - зазначила Пінк.

Як відомо, в Пінк та Кері є 6-річна дочка Віллоу та син Джеймсон, який народився в грудні.

Нагадаємо, пара побрался в 2006-му, через два роки співачка та гонщик розбіглися, а ще через два роки помирилися. Відтоді Пінк лише сміється з чуток про своє розлучення.

Фото з Instagram Пінк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів