Джерела назвали причини, чому Джолі й Пітт скасували розлучення

15 серпня 2017, 16:04

Шанувальники акторського подружжя, Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, вже встигли порадіти новині про те, що їхні улюбленці скасували своє розлучення.

Та зарано, бо причина такого рішення зірок зовсім не романтична. Просто Бред і Енджі хочуть спершу дійти згоди щодо розподілу майна та опіки над дітьми.

Це розказали джерела журналу Heat, пише Contact Music.

"Возз'єднання дуже малоймовірне…", - зазначив інформатор.


То Бред і Енджі не помирилися?

"Передусім, річ у грошах. У них дуже багато нерухомості та дуже багато питань, які не покриваються шлюбною угодою. Наприклад, Бред хоче зберегти їхній маєток у Франції та винний бренд, тоді як Енджі хоче продати цю власність та використати всі гроші на благодійність", - повідомив він.

Також Пітт дуже дорожить своєю колекцією старовинних меблів, яка коштує близько 10 мільйонів доларів. А Джолі воліла б і її розпродати. Зі слів співрозмовника видання, адвокати акторів просто в патовій ситуації.

Іще одне важливе питання, котре Анджеліна з Бредом поки не можуть вирішити: опіка над спільними шістьма дітьми.

"Бред продовжує наполягати на спільній опіці, але Енджі говорить, що має побачити рік його тверезості, перш ніж дозволить це", - пояснило джерело.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що актори вирішили спробувати зберегти сім'ю. Мовляв, на Джолі справило велике враження те, що Пітт покинув пити та ходить на зібрання Анонімних алкоголіків.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів