Ще одна жінка звинуватила Поланскі у сексуальних домаганнях

16 серпня 2017, 12:32

Схоже, у режисера Романа Поланскі з'явилася нова жертва: ще одна жінка звинуватила його в сексуальних домаганнях.

Про це 59-річна Робін заявила на прес-конференції у вівторок, 15-го серпня, повідомляє Los Angeles Times.

За словами жінки, домагання з боку Поланскі відбулося ще в 1973-му році, колі їй було 16 років.

Робін звернулася до преси з офісу її адвоката Глорії Олред. Подробиць інциденту ані Робін, ані адвокат не розповіли. Відомо тільки, що домагання відбулося на півдні Каліфорнії.


Жінка заявила, що прийняла рішення виступити із заявою, коли довідалася, що інша потерпіла - Саманта Геймер має намір клопотати про закриття справи.

За словами Робін, це розлютило її, і вона вирішила заявити, що Геймер не єдина жертва Поланскі.

Поланскі знову в центрі уваги ЗМІ

Адвокат жінки зазначила, що передбачений законом термін подачі заяви у кримінальній справі закінчився. Разом з тим, Робін заявила про готовність свідчити на процесі у справі Геймер, якщо Поланскі постане перед судом. Також вона сподівається, що й інші жертви його домагань заявлять про себе.

Як відомо, Робін стала третьою жінкою, яка заявила, що стала жертвою домагань Романа Поланскі. Раніше, в 2010-му році, з аналогічними звинуваченнями виступила британська актриса Шарлотта Льюіс, котра грала у фільмі режисера 1986 року "Пірати". За її словами, епізод сексуального насильства стався в 1982 році в Парижі, коли їй було 16 років.

Нагадаємо, Роман Поланскі втік з США після визнання сексу з неповнолітньою 13-річною дівчиною та перед винесенням вироку в 1978-му році. Тоді йому світило 50 років в'язниці.

Усі ці роки влада Америки намагалася домогтися екстрадиції режисера. Проте,в 2010-му році Швейцарія вирішила не видавати режисера Сполученим Штатам. А два роки тому таке ж рішення остаточно прийняла й Польща.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів