Хілтон порівняла себе з принцесою Діаною і розхвалила Трампа

16 серпня 2017, 17:57

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон вважає, що могла би бути схожою на принцесу Діану – якби в 2001-му році не стала зіркою порно.

Про те, що вона пережила в 2001-му році, коли в Інтернеті опинилося її секс-відео з Ріком Саломоном, білявка розказала Marie Claire, пише Us Magazine.

"Це дуже образливо, бо все моє життя я рівнялася на принцесу Діану, на всіх цих елегантних,прекрасних жінок, і я відчула, наче він (Саломон) одібрав це все у мене. Я могла би бути такою, як вони, але через цей відеозапис мене завжди судитимуть і думатимуть про мене так, як про мене говорять, через приватний момент, що був між моїм бойфрендом та мною", - поділилася Хілтон.

"Я шкодую, що зустріла його. Насправді це єдине, про що я в моєму житті шкодую. Хоч би я ніколи цього хлопця не зустрічала. Я місяцями не могла вийти з дома. Я була в такій депресії, така принижена. Не хотіла, щоби мене бачили на публіці", - пригадала білявка.


Періс могла би стати як принцеса Діана - якби не порно

Також у своєму інтерв’ю Хілтон наспівала дифірамбів президентові США Дональду Трампу.

"Я знаю його, відколи була малим дівчам. І він завжди був дуже приємним, шанобливим та милим", - запевнила Періс.

Вона вважає, що скандальний перл Трампа про хапання за поцьки вродливих жінок – не більше ніж "божевільні речі", які мають звичку казати чоловіки. А жінкам, котрі звинувачують політика в домаганнях, Хілтон не надто вірить.

"Гадаю, вони просто намагаються привернути до себе увагу і заробити славу", - заявила зірка.

Нагадаємо, Періс нещодавнo порадувала своїх фанів, оголосивши, що повертається в шоу-бізнес.

Фото з Instagram Хілтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів