Заворотнюк розповіла, як дивом не стала жертвою теракту в Барселоні

18 серпня 2017, 11:23

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, відома за серіалом "Моя прекрасна няня", знаходилася у Барселоні в момент теракту, який стався ввечері 17-го серпня.

Виявляється "няня Віка" була за 100 метрів від епіцентру трагедії й пішла з туристичного кварталу Ла-Рамбла за 10-15 хвилин до того, як мікроавтобус в'їхав у натовп людей.

Заворотнюк вела прямий репортаж з Барселони, де стався теракт

Про це Заворотнюк повідомила у своєму Instagram.

"Ми з подругою були поруч з цим місцем і покинули його за 10-15 хвилин до жахливої трагедії. Сидячи на балконі в 100 метрах, дивувалися з приводу вертольотів, що кружляють у нас над головами. І тільки дзвінок мого чоловіка, який хвилювався за мене, прояснив ситуацію! Немислимо!!!... Страшно дивитися на загиблих... Боляче!!!... За що?!!!" - написала Настя.


Згодом актриса повідомила, що намагається залишити Барселону. Проте на виїзді з міста утворилися чисельні затори:

"Третю годину стоїмо в заторі, нескінченний потік машин майже не рухається. А думки не відпускають. Дуже важке почуття…".

"Страшно в черговий раз зрозуміти, що для когось людське життя нічого не варте. Боляче усвідомлювати, що знову люди стали жертвами цієї безглуздої жорстокості. Глибокі співчуття постраждалим та їхнім близьким", - наголосила Заворотнюк.

Третий час стоим в пробке, нескончаемый поток машин почти не двигается. А мысли не отпускают. Очень тяжёлое чувство... Мы с подругой были рядом с этим местом и покинули его за 10- 15 мин до ужасной трагедии. Сидя на балконе в 100 метрах, недоумевали по поводу кружащих вертолетов у нас над головами. И только звонок моего мужа, который волновался за меня, прояснил ситуацию! Немыслимо!!!... Страшно смотреть на погибших... больно!!!... за что?!!!

Публикация от Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk) Авг 17 2017 в 1:12 PDT

Нагадаємо, ввечері 17 серпня в центрі Барселони мікроавтобус в'їхав у натовп людей у туристичному кварталі Ла-Рамбла. В результаті теракту загинули 13 людей.

Фото і відео Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів