Шінед О'Коннор – ексу Кеті Перрі: Встав мені, бос

21 серпня 2017, 16:30

Ірландська співачка Шінед О'Коннор, котра нещодавно наполохала своїх шанувальників розпачливим відеозверненням, а потім опинилася в лікарні, схоже, знайшла "чарівну пігулку".

50-річна зірка запропонувала вступити з нею в статеві стосунки коміку Расселу Бренду, колишньому чоловікові Кеті Перрі.

Шінед написала це в Facebook. У такий спосіб вона відреагувала на те, що Бренд висловив їй свою підтримку в одному з нещодавніх випусків свого веб-серіалу.

Шінед зі своїм новим менеджером, яку називає "неймовірною сучкою та богинею"

"Повідомлення для Рассела Бренда. Вибач, якщо помилилася в написанні твого імені. Дуже велике тобі спасибі за підтримку. Завжди відчувала велику спорідненість із тобою. Якщо відверто, то могло б вийти і чудове сексуальне спілкування. Останній чоловік, який торкнувся мого тіла, вийняв із мене репродуктивну систему два роки тому… Тож коли ти хочеш справді стати частиною моєї дороги до зцілення, нумо, встав мені, босе", - відверто запросила О'Коннор.


"На той випадок, коли утвориться довга черга… я хочу лише Рассела… тож не марнуйте часу", - попередила зірка своїх підписників.

Як відомо, Бренд і Перрі розлучилися в 2012-му році. Нині в коміка є наречена, лайфстайл-блогерка Лора Галлахер та маленька донька від неї. Як пише Вікіпедія, свою дівчинку пара має намір ростити "гендерно-нейтральною".

Нагадаємо, колись Рассел страждав (а може, і насолоджувався) від секс-залежності. Актор розказував, що були часи, коли він займався сексом із п’ятьма різними жінками в один день.

Фото з Facebook О'Коннор

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів